•  
 

Roţi si Role – Bun venit la Blickle

We innovate mobility. Un concept de succes
de-a lungul deceniilor: roţile şi 

Ambiţia noastră este pur şi simplu aceea de a reinventa în fiecare zi roţile şi rolele. Ne bazăm pe experienţa din domeniu, acumulată de-a lungul anilor şi pe cea mai modernă tehnică. Deţinem competenţe superioare în ştiinţa şi prelucrarea materialelor. Păstrăm o colaborare intensă cu clienţii noştri.

Scopul companiei Blickle pentru roţi şi role este

să dezvoltăm cea mai bună roată şi cea mai bună rolă, indiferent de domeniul de utilizare. Pilonii pe care se sprijină rezultatele noastre optime sunt inovaţia, cercetarea şi dezvoltare.
Cele mai diverse roţi şi role cum ar fi rolele de ghidare, rolele pentru aparate, rolele din material plastic sau rolele pentru stivuitoare, rolele de transport pentru aparatură, rolele din oţel inox, rolele pentru sarcini mari şi rolele pentru transpaleţi fac parte din cuprinzătorul program standard de livrare al companiei Blickle care vă pune la dispoziţie peste 30.000 de roţi, de role pivotante şi de role cu suport fix, a căror capacitate portantă ajunge de la 20 kg până la 50 de tone. Blickle este specialistul dumneavoastră în domeniul roţilor şi rolelor.

Avem soluţia adecvată pentru orice domeniu de utilizare!

+49 7428-932-0Contact direct