Dezvoltare-construcţie-FE-roţi-role-Blickle

Provocarea noastră este îndeplinirea dorinţelor clientului.

Inovaţia este afacerea noastră.

Redescoperirea roţii: Aceasta este sarcina de zi de zi a inginerilor noştri Pentru aceasta obiectivul nostru este de-a elabora cea mai bună roată şi cea mai bună roată pentru cerinţele clienţilor noştri. Funcţionalitatea, eficienţa, durata lungă de viaţă şi siguranţa sunt la fel de importante pentru design, ergonomie şi durabilitatea. Aşa se nasc soluţiile inovative, care oferă clienţilor noştri beneficii unice. 


Cu tehnică şi metode dintre cele mai moderne, cum ar fi de exemplu calcule liniare şi neliniare FEM, respectiv prin colaborarea cu instituţii renumite, responsabilii pentru dezvoltare pun idei noi în role. Exemplul cel mai bun este bandajul de rulare din poliuretan Besthane®, care creează standarde noi cu privire la confortul de rulare şi rezistenţa la rulare.

Indiferent dacă este vorba de produse complet noi sau de adaptarea unor produse la specificaţiile clientului – prin conexiunea dintre proiectare şi construcţia proprie de scule, inovaţiile pot ajunge foarte repede la producţia în serie. Adâncimea mare de producţie la locaţia Rosenfeld permite o realizare rentabilă a soluţiilor speciale chiar şi în serii mici. De multe ori este nevoie numai de câteva zile de la cererea clientului până la modelul gata făcut sau până produsul final. 
Experienţa de mulţi ani acumulate prin multe proiecte primite de la clienţi, în cele mai diverse domenii permite inginerilor noştri să se adapteze repede la problema formulata de client.

Blickle – partenerul competent în dezvoltare şi proiectare. Împreună vom găsi o soluţie şi pentru problemele complexe de mobilitate.