Metoda noastră. Producţia proprie.

Tehnologie de fabricaţie ultramodernă şi angajaţi înalt calificaţi

A fi lider de piaţă înseamnă îndeplinirea cerinţelor şi aşteptărilor înalte ale clienţilor. Metoda noastră: producem noi înşine totul de la început, la cel mai înalt calitativ. În acest fel avem control complet asupra calităţii şi al termenelor de livrare. Pe de altă parte, putem reacţiona rapid şi flexibil la cerinţele clienţilor şi ale pieţei. Bazat pe tehnologia ultramodernă de fabricaţie, şi pe o echipa înalt calificată, putem să garantăm clienţilor noştri o calitate, constant înaltă, specifică firmei Blickle.

Competenţele noastre cheie sunt.

 • Fabricarea-uneltelor-Roţi-Role-Blickle

  Producţia de scule

  Competenţele noastre cheie încep deja de la fabricarea uneltelor. Un parc ultramodern de maşini sprijină angajaţii noştri în producerea de scule de mare valoare pentru atelierul nostru de ştanţat, producţie de poliuretan şi de turnare prin injectare mase plastice. Timpii scurţi de realizare asigură ajungerea rapidă a inovaţiilor la client, respectiv pe piaţă. Administrarea şi întreţinerea cu grijă şi regulată a sculelor asigură o productivitate ridicată durabil şi o durată de viaţă peste medie pentru fiecare sculă.

 • Deformare-oţel-Roţi-Role-Blickle

  Tehnică de ştanţare şi de deformare

  Parcul mare de prese constă din prese hidraulice şi prese cu excentric, respectiv automate de ştanţare cu o forţă de presare de până la 630 t. Role de tablă până la o grosime a tablei de 10 mm pot fi aici ştanţate şi deformate în mod complet automat. Cu ajutorul matriţelor progresive, proiectate şi realizate în regie proprie, producem componente din oţel şi oţel inox care pot ajunge fără nici un fel de prelucrare ulterioară în procesul de montare automată. Având şi timpii de echipare foarte scurţi, reuşim să realizăm o producţie raţională în serii mici şi mari.

 • Sudare-Roţi-Role-Blickle

  Sudarea

  Roţile şi rolele de la Blickle pot suporta până la 50 de tone. Din acest motiv în atelierele noastre perfecţia şi siguranţa stau pe primul loc. Efectuăm suduri atât manual cât şi în regim automatizat. Pe lângă roboţii de sudură ultramoderni, cum ar fi instalaţiile de sudură longitudinale şi circulare, inginerii noştri de sudură şi sudorii noştri calificaţi garantează îmbinări sudate excelente În mod constant. Încercările metalografice regulate ale cordoanelor de sudură asigură standarde de calitate foarte ridicate în acest domeniu de producţie.

 • PU-Producţie-Roţi-Role-Blickle

  Producţie de poliuretan

  Individualizat pentru diverse aplicaţii, Blickle a elaborat tipuri diferite de poliuretan. În bandajele de poliuretan Blickle din Extrathane®, Softhane®, Besthane® şi Besthane® Soft este integrată experienţa îndelungată acumulată în dezvoltarea şi producţia de poliuretan. Corelarea optimă a reţetelor de material adaptate perfect şi a proceselor de producţie inteligente influenţează calitatea produsului final şi astfel parametrii cum ar fi duritatea bandajului, elasticitatea la ciocnire, uzura prin fricţiune, capacitatea portantă, deformarea remanentă la presiune, rezistenţa la rulare, rezistenţa la hidroliză şi flexibilitatea la rece, caracteristici care sunt de o importanţă decisivă la roţile din poliuretan. Liniile de producţie complet automate pentru producţia în serii mari sunt completate de instalaţii de turnare pentru serii mici şi modele speciale.

 • Turnare-prin-injecţie-de-material-plastic-roţi-role-Blickle

  Turnarea prin injectare a materialului plastic

  Blickle este în stare să producă roţi din plastic dintre cele mai diverse - din poliamidă, polipropilenă sau TPE, rezistente la căldură, conductibile electric, întărite cu fibre de sticlă sau numeroase alte variante. Producţia noastră ultramodernă de materiale plastice ne permite să producem roţi, dar şi roţi complete cu suport fix sau role pivotante, pentru o multitudine de condiţii de folosire. Blickle produce roţi din plastic dintre cele mai diverse - rezistente la căldură, conductibile electric, întărite cu fibre de sticlă sau numeroase alte variante. Producem roţi nu numai din diferite materiale plastice ci şi roţi complete cu suport fix sau role pivotante. Setul nostru complet de maşini şi instalaţii pentru producţie prin injectare de piese din material plastic se compune din maşini dintre cele mai noi, ultramoderne, care provin de la producători germani de marcă. Forţa de închidere a maşinilor este adaptată la timpii de ciclu ai diferitelor produse din plastic. Pe lângă roţile dintr-o singură componentă, se produc pe instalaţii robotizate şi roţi din două componente. Împreună cu o alimentare complet automată cu material, acest lucru permite o producţie extrem de rentabilă, suplă.

 • Montaj-roţi-role-Blickle

  Montaj

  Pentru montajul suporturilor şi rolelor, Blickle a elaborat o linie de producţie complet automatizată. Aşa reuşim să efectuăm un montaj rentabil, raţional şi de înaltă calitate. După deviza "Oameni în locurile unde este necesar, maşini peste tot unde este posibil" montajul se face preponderent de către roboţi supravegheaţi de camere. Însă flexibilitatea noastră este menţinută prin utilizarea lucrului manual, reuşind astfel să realizăm serii mici conform cerinţelor clienţilor. Numeroase staţii de verificare şi de control, integrate în liniile de producţie asigură standardele noastre ridicate de calitate.