Roţi din cauciuc masiv de la Blickle

Roţile din cauciuc masiv sunt folosite astăzi înăuntru şi afară, la diferite aparate De exemplu la aparatele de transport din logistica internă, la maşini, în tehnica de transport sau la tomberoane.

Roţile Blickle din cauciuc masiv sunt utilizabile universal, atenuează vibraţiile, sunt foarte protectoare faţă de pardoseală, sunt rezistente faţă de multe medii agresive.

Corespunzătorul scopurilor de utilizare diferite, Blickle a dezvoltat o paletă de produse precis definită în calitate premium. Programul de produse oferă pe lângă roţile din cauciuc masiv standard la un preţ avantajos şi bandaje de rulare cu cauciuc masiv elastic de mare valoare. Ele sunt potrivite pentru sarcini ridicate şi au o rezistenţă de rulare deosebit de scăzut.  Blickle livrează roţi din cauciuc masiv cu bandaje de rulare de diferite durităţi, atât ca modele dintr-un singur component cât şi ca modele din mai multe componente.  Pe lângă roţile negre din cauciuc masiv sunt disponibile şi modele speciale care nu lasă urmă de culoare gri, albastru sau de culoare naturală. Programul este completat de roţi din cauciuc masiv antistatic şi conductibil electric.  Roţile din cauciuc masiv pot fi echipate la alegere cu lagăre de alunecare, rulmenţi cu role sau rulmenţi cu bile.

Un extras din roţile din cauciuc masiv disponibile în cadrul programului Blickle veţi găsi aici:

Roţi din cauciuc masiv standard

Roţi din cauciuc masiv din două componente

Roţi din cauciuc masiv elastic

Roţi din cauciuc masiv cu elasticitate superioară