Blickle are o participare convingătoare la târgul CeMAT cu bandajele sale de rulare inovatoare din poliuretan

Blickle se prezintă la târgul de nivel global de logistică internă - la CeMAT, Hannover - între 19. - 23 mai ca un furnizor important al branşei de logistică internă. Mai auf der Weltleitmesse der Intralogistk, der CeMAT, in Hannover.

Pe lângă o vedere de ansamblu asupra portofoliului de peste 30.000 de articole, pe standul de 100 mp, vizitatorilor profesional au fost prezentate bandajele inovative de poliuretan Besthane® şi Besthane® Soft.
În cazul roţilor Blickle din seriile Besthane® şi Besthane® Soft rezistenţa la rostogolire scade cu până la 30% faţă poliuretanii obişnuiţi – lucru demonstrat live pe instalaţia de măsurat rezistenţa la rostogolire de producţie proprie amplasată la standul din târg. La utilizarea în tehnica de transport şi la aparatele de transport şi de transport la sol clasice acest lucru poate fi un avantaj decisiv.

Exact ca şi târgul CeMAT în general, şi Blickle s-a bucurat de procent foarte mare de vizitatori internaţionali de specialitate şi speră o revedere în 2016.