Update: Coronavirus - Disponibilitate continuă a roților și rolelor Blickle

31.03.2020 - Pentru a oferi cea mai bună protecție angajaților noștri, am luat măsuri de protecție extinse în ultimele zile. Multe dintre departamentele noastre, atât în administrație, cât și în producție, lucrează în două schimburi. Mai mult, ne bazăm pe munca de acasă, unde este posibil și indicat.

Aceste măsuri nu au avut niciun impact asupra performanței și disponibilității livrărilor noastre. Consilierii noștri specialiști sunt încă la dispoziția dumneavoastră în timpul orelor de lucru obișnuite, cu sprijin și sfaturi pentru a vă menține activitatea în mișcare. Producția noastră se desfășoară fluent, iar materialele sunt asigurate. Prin urmare, în prezent, nu vedem nicio restricție privind disponibilitatea produselor noastre și performanțele livrării noastre.

În acest moment, dorim să mulțumim sincer clienților, furnizorilor și angajaților noștri pentru angajamentul remarcabil și pentru loialitatea lor. Mai ales în situația actuală, este deosebit de important să rămânem alături și să gestionăm aceste condiții împreună.

Vă vom ține la curent în timp util. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice alte întrebări prin telefon sau e-mail. Vă dorim sănătate!

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

20.03.2020 - Alături de calitatea roților și rolelor noastre “Made in Germany”, expertiza și competența în variate soluții, în mod special disponibilitatea și livrarea rapidă a produselor noastre a contribuit la reputația excelentă și poziționarea noastră ca un producător premium de roți și role în întreaga lume.

În ceea ce privește efectele coronavirusului asupra capacităților de producție și livrare, în prezent putem confirma disponibilitatea continuă și livrarea rapidă a roților și rolelor Blickle. Datorită nivelului ridicat de integrare verticală la unitatea noastră de producție din Rosenfeld, Germania și a stocării anticipate de materii prime, în prezent nu vedem vreo restricție la disponibilitatea produselor și la performanțele noastre de livrare.

Desigur, sănătatea și siguranța partenerilor și angajaților noștri sunt și rămân prioritatea noastră. Prin urmare, pentru a preveni răspândirea virusului Corona, am luat măsuri de protecție substanțiale și monitorizăm îndeaproape dezvoltarea actuală.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice alte întrebări prin telefon sau e-mail.