Blickle Räder+Rollen la LogiMAT 2014

Blickle Räder+Rollen s-a prezentat între 25. şi 27. februarie 2014 la târgul internaţional de specialitate, organizat de a 12-a oară, pentru domeniile distribuţie, flux de material şi flux informaţii LogiMAT în Stuttgart.

Târgul care cu fiecare an devine mai popular, cu creşterea de zece la sută a vizitatorilor din 2014 a trăit un adevărat aflux de vizitatori. În 2014 a avut şi firma Blickle considerabil mai mulţi vizitatori la standul său din târg.

Pe un stand de 80 mp a fost oferit o secţiune din programul nostru vast de roţi şi role. În plus, a fost prezentat de prima dată noua serie de role de ridicare HRLK şi roata de antrenare EZBS fără cablu, cu motor şi bateria integrate.
Noua serie de role de ridicare HRLK a convins vizitatorii nu numai printr-un confort de operare maxim, dar şi prin construcţia sa compactă şi prin stabilitatea oferită.

Mai mult! Într-un joc toţi participanţii, care au putut răspunde corect la întrebările legate de noua serie de role de ridicare, a fost trasă la sorţ 10 bonuri de carburant în valoare de 50 euro fiecare. Câştigătorii vor fi înştiinţaţi în zilele acestea.

Blickle va fi prezent cu un stand şi la târgul CeMAT din Hannover, care va fi organizat în mai.