Cel mai mare shop din Germania de roţi + role devine accesibil online

Peste 30.000 de roţi şi role sunt puse la dispoziţia clienţilor din acest moment în noul online-shop. Şi astfel cel mai mare online shop de roţi şi role din Germania îşi începe activitatea. Un program, care în varietatea sa cuprinde rolele de ghidare cu un diametru de 20 mm până la roţile pentru sarcini mari cu o capacitate de 50 de tone.

Prin verificarea disponibilităţii, care este conectată la depozitul de piese finite din centrul de logistică clienţii pot vedea concret timpii de livrare. O arhivare automată a documentelor simplifică comenzile ulterioare. Clientul trebuie numai să specifice cantităţile noi. Toate datele existente sunt preluate, inclusiv preţurile specifice clienţilor. „Prin aceasta reacţionăm la cererile pieţii: comandă rapidă şi comodă la orice oră” spune şeful secţiei de desfacere Werner Herre. „În caz de întrebări sau de soluţii speciale, serviciul intern stă cu competenţa obişnuită la dispoziţia clientului.”

Noul Online-shop dispune de o interfaţă pentru configurarea produsului. Produsele selectate acolo pot fi preluate direct în coşul de cumpărături. Un lucru absolut nou sunt fişierele PDF tridimensionale. Acestea există pentru aproape orice produs şi pot fi vizualizate fără înregistrare sau login. Un mare avantaj al fişierelor 3D-PDF este că roţile şi rolele pot fi studiate din orice unghi fără a avea nevoie de un program de CAD pe calculator.

 

 Aici puteţi să vă înregistraţi.