Premiul pentru furnizori acordat de firma Jungheinrich

Blickle a primit premiul pentru furnizori acordat de firma Jungheinrich

La 23. aprilie 2015 firma Jungheinrich AG a acordat premiile sale pentru furnizori pe anul 2014. Firma Blickle Räder+Rollen a fost premiat de fabrica din Moosburg ca cel mai furnizor al anului 2014 în categoria „Material plastic, roţi, rulmenţi, piese standard şi anvelope”.

Jungheinrich a evaluat calitatea şi performanţele furnizorilor săi pe perioada ianuarie-decembrie 2014. Blickle a reuşit să convingă juriul prin conştiinciozitate şi calitate ridicată în constant. Administratorul Reinhold Blickle a preluat personal acest premiu în Lüneburg. În scurta de cuvântare a mulţumit pentru premiu şi a subliniat că „acest rezultat a fost posibil datorită angajamentului angajaţilor”. Datorită efortului angajaţilor a fost posibil să devină „cel mai bun furnizor din câteva mii de furnizori”.

Jungheinrich este cu peste 10.000 de angajaţi ai săi şi o cifră de afacere a concernului de peste două miliarde de euro un lider internaţional în domeniul logisticii interne şi este cunoscut pentru vehiculele sale de transport uzinal. Pe lângă centrala concernului din Hamburg, Jungheinrich are şase alte locaţii de producţie în Germania. Blickle a obţinut deja în 2013 un premiu pentru performanţele sale de producţie de la fabrica Jungheinrich din Landsberg.