Premiu Red Dot

Rola dublă din material plastic a fost premiat cu premiu internaţional de design.

Firma Blickle din Rosenfeld a convins comisia de experţi de 40 de persoane a Red Dot Award 2014 prin calitatea înaltă a designului rolei sale duble noi din material plastic, cu denumirea Move.

La concursul actual specialiştii internaţionali au discutat şi evaluat 4.815 proiecte înaintate din 53 ţări. Move a obţinut sigla de calitate renumită Red Dot în categoria design de produs.

Constructorii firmei din Suabia au elaborat noua rola împreună cu un birou de design. Astfel forma şi funcţionalitatea se îmbină în mod optim. Bandajul de rulare din poliuretan termoplastic asigură un confort de rulare optim şi reduce emisia de zgomote la o valoare minimă. În plus, pentru a îndeplini cerinţele de igienă din domeniul medical, rolele sunt disponibile şi în variantă inoxidabilă, dar şi ca modele conductibile electric.

Cererea din ce în ce mai mare de role din materiale plastic a îndrumat pe Blickle să investească într-o fabrică proprie de producţie de material plastic. Şi această strategie este rentabilă. În anul trecut cifra de afacere a crescut în mod continuu. Nu în ultimul rând, premiul de design confirmă şi el percepţia pozitivă a pieţii legat de rolele duble din material plastic. La data de 7. iulie 2014 se sărbătoreşte încheierea renumitului concurs internaţional de produse: decernarea premiului Red Dot Award În expoziţia de produse câştigătoare a muzeului Red Dot rola dublă din material plastic va fi vizibilă timp de patru săptămâni şi publicului larg. Apoi rola va fi integrată în expoziţia permanentă a casei.