Premiul - Focus Special Mention

MOVE a fost premiat de Design Center din Baden-Württemberg

Rola dublă din material plastic MOVE de la Blickle a fost premiată încă o dată la 26. septembrie 2014 in Ludwigsburg. Cu premiul internaţional pentru design din Baden-Würtenberg, cunoscut şi sub numele Focus Open, Blickle primeşte pe lângă Red Dot Award încă un premiu pentru design.

MOVE primeşte premiul „Focus Special Mention“ în categoria „Echipamente pentru mobiliare medicale“. Dintr-un total de 230 candidaţi au fost premiate cu „Focus Special Mention“ 31 de produse. În plus, 13 produse au primit premiul „Focus Gold” şi încă 35 de produse au primit premiul „Focus Silber”. Caracterul aparte al Focus Open constă prin faptul că este vorba de un premiu de stat, acordat de ministeriul finanţelor şi economiei. Produsele premiate sunt vizibile încă de acuma în muzeul Museum Information Kunst (MIK) din Ludwigsburg Expoziţia prezintă câştigătorii din anul curent la Focus Open până la 9. noiembrie 2014.

Rola dublă din material plastic a fost proiectată în colaborare cu un birou renumit de design din Pforzheim. Mulţumită suprafeţei netede, MOVE este uşor de curăţat şi îndeplineşte toate cerinţele igienice din domeniul medical. Rola este caracterizată prin raza mică de oscilare şi prin construcţia sa compactă. MOVE este disponibil în două mărimi, cu diametrul roţii de125 mm şi respectiv de 150 mm, în numeroase culori şi într-o paletă largă de posibilităţi de fixare.