70 de ani, casă a mobilității

Blickle Räder+Rollen la cea de-a 70-a aniversare 

Blickle Räder+Rollen își sărbătorește anul acesta cea de-a 70-a aniversare sub motto-ul "70 de ani, casă a mobilității ". Dar ce înseamnă 70 de ani casă a mobilității? Blickle permite mobilitatea în întreaga lume de la sediul său central din Rosenfeld. Istoria producătorului de roți și role datează din 1953. La acea vreme, Wilhelm Sülzle și-a împărțit mica sa fabrică de feronerie în trei companii independente sub conducerea fiilor săi și a ginerelui său Heinrich Blickle, tatăl directorului general de astăzi, Reinhold Blickle. Compania Blickle nou înființată a preluat producția de roți de roabă din fier. Cu toate acestea, nu a rămas așa pentru mult timp, iar de-a lungul deceniilor compania s-a dezvoltat și a devenit liderul pieței mondiale în sectorul roților și rolelor. Cinci piloni susțin acest succes: o echipă dedicată, o rețea de vânzări la nivel mondial, o gamă largă de produse, clienți de încredere și un nivel ridicat de expertiză în producție.

Casa pentru peste 900 de angajați din Rosenfeld

În fiecare zi, peste 900 de angajați vin și pleacă de la sediu. Pentru mulți dintre ei, Blickle a devenit o a doua casă. Scopul lor este să reinventeze împreună roata în fiecare zi și să creeze soluții de mobilitate mereu noi și inovatoare. În ciuda internaționalizării crescânde, Blickle își angajează majoritatea personalului la sediul din Rosenfeld și acordă o mare importanță calității "Made in Germany". Dar ce înseamnă de fapt "Made in Germany"? Strict vorbind, acest termen este doar o denumire de origine. Dar pentru noi, "Fabricat în Germania" înseamnă mai mult. Este o promisiune pe care Blickle o face clienților săi. Pentru a oferi fiecărui client soluția potrivită - și la cel mai înalt nivel de calitate - producătorul de roți și rotile combină 70 de ani de dezvoltare și know-how de producție cu 70 de ani de orientare către clienți. Scopul este de a nu sta niciodată pe loc, ci de a menține lumea mobilității în mișcare.

Casă pentru 20 de birouri de vânzări internaționale

Cu un total de 20 de companii de vânzări internaționale și exporturi în peste 120 de țări, Blickle a devenit un jucător global și lider mondial pe piața mondială în sectorul roților și rolelor. Peste 300 de angajați din companiile de vânzări proprii din Europa, America de Nord și Asia-Pacific, precum și partenerii comerciali din întreaga lume formează o rețea de vânzări unică pentru produsele fabricate în Rosenfeld. Datorită centrului logistic de ultimă generație de la sediul central, 8.000 de tipuri de roți și role pot fi livrate imediat din stoc, iar alte 12.000 în termen de două-trei zile.

Casă pentru 30.000 de roți și role din gama standard

Diversele aplicații pentru roți și rotile sunt la fel de diverse ca și cele 30.000 de produse din gama standard. Fie că este vorba de intralogistică, de manipularea materialelor, de construcția de mașini și instalații, de echipamente și aparate mobile de toate tipurile sau de sectorul medical și de igienă, roțile și rotilele Blickle răspund unei game largi de cerințe. Blickle oferă produse fabricate din diverse materiale cu capacități de încărcare de până la 100 de tone. Dacă nu există o roată sau o rolă potrivită în gama standard, inginerii sunt bucuroși să accepte orice nouă provocare, deoarece soluțiile speciale personalizate sunt la ordinea zilei la Blickle.

Casă pentru 70.000 de clienți din întreaga lume

Blickle este un partener de încredere pentru mai mult de 70.000 de clienți din industria și comerțul din întreaga lume. Specialistul în roți și role oferă clienților săi o gamă completă de servicii de consultanță, fie prin intermediul persoanelor de contact, fie prin chat-ul live de pe site. De asemenea, acolo sunt disponibile fișiere CAD în cinci formate. Astfel, clienții au posibilitatea de a integra produsele în designul lor în avans.

Casă pentru producție de competență ridicată 

Pentru Blickle, este esențial să nu ne bazăm pe succesele din trecut. Dezvoltarea în continuare a materialelor existente, utilizarea de utilaje de ultimă generație și optimizarea continuă a proceselor de producție se află în prim-plan - și toate acestea se realizează în mod centralizat, într-o singură locație. Cu o gamă verticală foarte mare de producție, grupăm în mod deliberat competența și experiența la sediul nostru central și asigurăm astfel distanțe scurte. Acest lucru ne permite să reacționăm rapid și flexibil la solicitările clienților și să oferim clienților internaționali produse de înaltă calitate cu termene de livrare scurte. Vânzările, proiectarea, dezvoltarea și producția lucrează mână în mână. Aceștia au acces la cele mai moderne programe de proiectare, precum și la procesele de producție și testare. Unul dintre punctele de atracție de la sediul central din Rosenfeld este noul centru de competență pentru clienți. Cu facilități de testare de ultimă generație și una dintre cele mai moderne piste de testare din lume, acesta oferă acum și mai multe oportunități de a pune la încercare produsele Blickle.

Povestea continuă să fie scrisă

Cursul companiei continuă să fie stabilit pentru viitor prin schimbarea generațiilor: Dr. Sarah Blickle-Fenner și David Blickle au fost numiți directori generali ai Grupului Blickle în 2021, după ce au lucrat pentru companie timp de mai mulți ani. În timp ce Dr. Sarah Blickle-Fenner gestionează organizația internațională de vânzări și marketing împreună cu tatăl ei, Reinhold Blickle, David Blickle, în calitate de inginer mecanic, este responsabil pentru domeniile de producție, achiziții și tehnologie. Astfel, Blickle va rămâne și în viitor o afacere de familie. Atât prin schimbarea generațiilor, cât și prin cele două clădiri noi, care vor fi inaugurate oficial în 2023, suntem în mod clar dedicați locației Rosenfeld. Construcția unei noi unități de producție de poliuretan de ultimă generație, cu o suprafață de 24.000 de metri pătrați, va crește capacitatea de producție în acest segment de produse cu peste 100 %, ceea ce va face din fabrica Rosenfeld cea mai mare unitate de producție de roți și rotle din lume. Extinderea clădirii administrative, atractivă din punct de vedere arhitectural, oferă spațiu pentru posturi de lucru suplimentare, un centru de competență pentru clienți și noul restaurant al companiei. Per ansamblu, Blickle este optimist în ceea ce privește viitorul și mulțumește clienților, angajaților și furnizorilor săi pentru cei 70 de ani de loialitate.