Medalia de argint apărată de EcoVadis

Blickle a fost premiat pentru a treia oară de EcoVadis pentru antreprenoriat durabil

În ciuda unor criterii de evaluare semnificativ mai stricte, producătorul de roți și rotițe Blickle, activ la nivel mondial, a primit din nou medalia de argint în 2023. Medalia de argint de la platforma internațională de evaluare EcoVadis.

De la înființarea sa în 2007, EcoVadis a devenit cel mai mare și mai fiabil furnizor de evaluări ale sustenabilității corporative din lume. Mai mult de 100 000 de companii evaluate aparțin rețelei internaționale EcoVadis. Clasamentul de sustenabilitate examinează lanțurile de producție și de aprovizionare din punct de vedere al sustenabilității. Evaluarea se bazează pe cele patru criterii de mediu, etică, muncă și drepturile omului și achiziții durabile.

Blickle Räder+Rollen GmbH u.Co.KG a primit din nou medalia de argint în 2023, în ciuda unor criterii de evaluare mai stricte. Acest lucru a fost posibil doar datorită unor îmbunătățiri suplimentare în domeniile evaluate în comparație cu anul 2021.

Producătorul de roți și rotile de la Rosenfeld se află printre primele 14% dintre companiile evaluate în 2023. În industria sa Blickle este reprezentată chiar și în primele 6 procente.

Pentru conducere, aceasta este încă o confirmare a faptului că investițiile în producția care economisește resurse și asumarea responsabilității sociale își fac efectul și că societatea este pe drumul cel bun. responsabilitate socială își fac efectul și că întreprinderea se află pe o cale foarte bună.