Se deschide noul Blickle Experience Center

Un centru de testare unic la nivel mondial pentru roți și role oferă clienților posibilitatea de a "experimenta" produsele Blickle

Inaugurarea oficială a noii clădiri administrative Blickle a marcat, de asemenea, deschiderea Centrului de Experiență Blickle.

Centrul de Experiență Blickle este cel mai modern centru de testare pentru roți și role din lume și oferă clienților posibilitatea de a testa și compara produsele Blickle și să măsoare în mod obiectiv diverși parametri. Pe un traseu de conducere cu o rampă reglabilă continuu și suprafețe interschimbabile, se poate simula în mod realist o mare varietate de condiții de funcționare. Prin intermediul unei tehnologii precise de senzori, de exemplu, efortul necesar, nivelul de zgomot și valorile rezistenței la rulare sunt înregistrate în timpul împingerii sau tragerii și sunt vizualizate sau înregistrate în direct pe ecrane.

Sentimentul subiectiv din timpul testelor de conducere este astfel completat de rezultatele reale ale măsurătorilor.

În total, sunt disponibile 16 cărucioare de testare diferite, care sunt echipate cu diferite roți, frâne și sisteme de pornire electrică (ErgoMove). Bineînțeles, cerințele specifice ale clienților pot fi, de asemenea, cartografiate și simulate ca scenariu de testare.

Pentru clienții din întreaga lume, Centrul de Expertiză Blickle oferă astfel posibilitatea de a proteja deciziile de investiție legate de mobilitate. Împreună cu experții Blickle în roți și role, sunt alese soluțiile optime în ceea ce privește ergonomia și eficiența.

În plus, Centrul de experiență Blickle este folosit pentru instruirea sistematică a consultanților Blickle din țară și din străinătate. Echipa de formatori Blickle este susținută de cele mai noi tehnologii.

Cu Centrul de Experiență Blickle, ne extindem și mai mult serviciile pentru roți și role și dorim să ne ridicăm la înălțimea afirmației "To be the best wheel and castor manufacturer to work with"