Compania Blickle este desemnată liderul german al pieței mondiale

„WirtschaftsWoche” publică indexul curent al Liderilor pieței mondiale

În acest an, Blickle apare din nou în clasamentul liderilor pieței mondiale publicat de Universitatea St. Gallen. Revista WirtschaftsWoche a publicat indexul curent Liderii pieței mondiale într-o ediție specială.

Christoph Müller, profesor de administrarea afacerilor la Universitatea St. Gallen, studiază economia germană și identifică anual liderii germani ai pieței mondiale. El a dezvoltat o procedură strică, bazată în special pe criterii cum ar fi activitățile de export, vânzările în străinătate și dezvoltarea companiei. Conform acestui studiu, un număr total de 450 de companii au reușit să ajungă pe primul loc.

Blickle este lider în domeniul roților și rolelor, mai ales în cel al rolelor pentru sarcini mari și al rolelor de susținere pentru stivuitoare. „Desemnarea drept lider al pieței mondiale reprezintă încă un moment de referință în istoria companiei, precum și o recunoaștere a tuturor angajaților companiei Blickle din Germania și din străinătate”, afirmă Reinhold Blickle, Directorul general al companiei. „De asemenea, considerăm că marca noastră de calitate reprezintă o motivație pentru a continua pe calea pe care am ales-o.”