Blickle Sondaj de satisfacție a clienților 2022

Note maxime pentru Blickle

"Măsurăm succesul muncii noastre prin satisfacția clienților noștri. Clienții mulțumiți sunt esenţiali și o motivație constantă pentru noi, la Blickle", subliniază Reinhold Blickle, Managing Partner al Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG. Din acest motiv, Blickle trimite în mod regulat un sondaj pentru a obține un rezultat reprezentativ și fiabil privind satisfacția clienților. Clienți din 17 țări din Europa, America de Nord și China au primit sondajul cu 22 de întrebări pe diverse teme la mijlocul lunii iunie. Rata de participare a fost de peste 20 % în rândul companiilor chestionate. Este îmbucurător să constatăm că ratingul este din nou foarte bun în toate țările participante, în ciuda condițiilor generale dificile din acest an.

Evaluarea generală a furnizorului este o medie de 1,66 pe o scară de la 1 (foarte bun) la 6 (nesatisfăcător). Acest lucru arată că standardele Blickle (consultanță de specialitate, disponibilitatea produselor, prezența internațională pe internet) sunt garantate la nivel mondial și că clienții apreciază produsele Blickle "Made in Germany". Un alt aspect pozitiv este că 22,35% dintre clienți declară că satisfacția lor față de Blickle s-a îmbunătățit în ultimii doi ani. Doar 2,49% dintre aceștia văd o deteriorare a situației. Aceste informații oferă companiei Blickle indicii importante pentru potențiale îmbunătățiri. Este de remarcat în mod deosebit faptul că 95,8% dintre clienți au evaluat calitatea produsului ca fiind foarte bună sau bună. Blickle a primit, de asemenea, note maxime la categoriile: termenul de livrare/fiabilitatea livrării, consultanță profesională din partea personalului de la birou și de pe teren, site web/webshop și procesarea rapidă a cererilor de informații.

"Pentru noi, rezultatele sondajului sunt o confirmare a faptului că eforturile extraordinare depuse în timpul pandemiei de coronavirus și a unui mediu altfel dificil sunt recompensate în mod pozitiv. Am primit o mulțime de păreri de înaltă calitate în cadrul sondajului din acest an - suntem foarte recunoscători pentru acest lucru. Acest feedback ne face să fim mândri și ne arată că suntem pe drumul cel bun. Dorim să mulțumim sincer numeroșilor participanți și pentru evaluările oneste", continuă Reinhold Blickle.