Bilanțul anului

Anul Blickle 2023 dintr-o privire

Anul 2023 marchează un an financiar plin de evenimente pentru Grupul Blickle din multe puncte de vedere. Inaugurarea noii clădiri de producție de 24.000 de metri pătrați pentru roți din poliuretan și a noii clădiri administrative Blickle, inclusiv a Centrului de Expertiză Blickle, au reprezentat repere importante în istoria de 70 de ani a companiei. Odată cu finalizarea cu succes a acestor proiecte de pionierat, Blickle este echipată în mod ideal pentru provocările viitorului.

În ciuda poziției sale de lider mondial în industria roților și a roților și a prezenței sale globale, Grupul Blickle s-a confruntat cu provocările unui mediu economic exigent în 2023. Creșterea economică a fost slabă în multe țări europene, ceea ce a avut, de asemenea, un impact negativ asupra cererii din industria roților și a rolelor. Conflictele din Ucraina și Orientul Mijlociu, inflația ridicată, lipsa forței de muncă calificate și o economie globală slabă au avut, de asemenea, un impact asupra creșterii Grupului Blickle.

Cu toate acestea, putem fi mulțumiți de evoluția generală, deoarece Grupul Blickle a reușit să își apere și să își extindă în continuare poziția de lider de piață la nivel mondial în industria roților și a rolelor în ciuda acestor circumstanțe nefavorabile. Blickle se confruntă cu o gamă largă de provocări și, datorită diverselor proiecte de optimizare și digitalizare, precum și a unui număr mare de dezvoltări de produse inovatoare, evoluează în mod constant pentru a rămâne în frunte chiar și într-un mediu de piață dificil.