Blickle Academy

Sub sloganul „Evoluăm constant”, Blickle anunță înființarea Blickle Academy.

Toate măsurile Grupului Blickle privind formarea și educația continuă a angajaților vor fi reunite în viitor în cadrul Blickle Academy. Blickle Academy va funcționa ca furnizor de instruire pentru toți angajații Blickle, precum și pentru partenerii noștri internaționali de vânzări.

În viitor, Blickle Academy se va extinde treptat, iar gama de cursuri de instruire și materiale disponibile în scopul educației continue individuale va fi dezvoltată etapizat.

În plus față de sălile de instruire și cele de seminar, precum și de Centrul de Experiență Blickle din noua clădire administrativă, se va amenaja pentru Blickle Academy un spațiu suplimentar în fosta zonă de recepție administrativă, la începutul anului 2024. Acesta va include săli de creație, de instruire și de seminar adecvate pentru instruire față în față, conferințe video, instruire online și învățare orientată.

Obiectivul nostru prin Blickle Academy este de a perfecționa competențele angajaților noștri – și astfel și cele ale companiei noastre – sloganul nostru fiind „Evoluăm constant”. Ca întotdeauna, ne vom căuta inspirația în propria noastră Viziune Blickle: Să fim cel mai bun producător de roți și role cu care lucrați.

Pentru mai multe informații legate de obiectivele și domeniile de interes, vă invităm să descărcați broșura noastră PDF despre Blickle Academy aici.