Politica de confidențialitate

Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG, Heinrich-Blickle-Straße 1, 72348 Rosenfeld, Germania, înregistrată la Tribunalul Districtual din Stuttgart sub HRA 410183, este proprietarul și operatorul site-urilor web blickle.com, blickle.de, blickle.at, blickle.co.uk, blickle.fr, blickle.es, blickle-raeder.ch, blickle.se, blickle.it, blickle.us, blickle.ca, blickle.cn, blickle.nl, blickle.be, blickle.cz, blickle.no, blickle.fi, blickle.dk, blickle.com.ro, blickle.com.tr, blickle.ru, blickle.pl, blickle.hu, blickle.jp, blickle.kr, blickle.pt, blickle.lt, blickle.bg, blickle.com.hr, blickle.rs, blickle.lv, blickle.ee, blickle.si, blickle.com.ua, blickle.com.au. În numele grupului Blickle, vă mulțumim pentru faptul că ne accesați site-ul web și pentru interesul acordat companiei și serviciilor noastre. Mai multe informații despre companiile din grupul nostru internațional sunt disponibile în clauza 3 și aici. Pentru noi este important să vă protejăm confidențialitatea când lucrăm cu datele dumneavoastră. Din acest motiv, datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate numai în conformitate cu legislația europeană privind protecția datelor și cu toate cerințele naționale relevante privind protecția datelor.

 

1. Introducere

Prezenta Politică de confidențialitate îndeplinește îndatorirea noastră de a furniza informații clienților noștri și utilizatorilor care folosesc site-ul web, în conformitate cu Articolul 13 din Regulamentul general german privind protecția datelor (RGPD). Ne-am angajat să vă protejăm datele cu caracter personal. Datele cu caracter personal sunt informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Acestea includ informații cum ar fi numele, adresele poștale și de e-mail și numerele de telefon. Temeiul legal pentru protecția datelor este stabilit de RGPD, Legea Telemedia din Germania (TMG) și Regulamentul UE asupra confidențialității și comunicațiilor electronice.

Noi prelucrăm datele cu caracter personal ale utilizatorilor noștri numai dacă acest lucru este necesar pentru a furniza un site web, conținut sau servicii funcționale sau dacă prelucrarea acestor date este justificată conform RGPD.

 

2. Drepturile dumneavoastră privind protecția datelor în calitate de utilizator al acestui site web sau client (drepturile persoanei vizate)

Conform legii privind protecția datelor, sunteți considerat drept persoană vizată în calitatea dumneavoastră de vizitator al acestui site web sau client. Aveți anumite drepturi în calitate de persoană vizată. Drepturile sunt cele ce urmează:

Aveți dreptul oricând să obțineți gratuit informații cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal stocate, cu privire la originile și destinatarii acestora, precum și cu privire la scopul prelucrării datelor – fără a fi necesar să aduceți vreo justificare pentru această solicitare. De asemenea, aveți dreptul să solicitați corectarea, rectificarea, blocarea sau ștergerea acestor date. Puteți să solicitați date cu caracter personal specifice și să le refolosiți în scopuri personale la diferite organizații. De asemenea, aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dumneavoastră și/sau să obiectați cu privire la procesare din motive legate de situația dumneavoastră specifică oricând. Dacă ne acordați consimțământul să vă prelucrăm datele, puteți să vă retrageți acest consimțământ oricând. De asemenea, aveți dreptul să depuneți o plângere către autoritatea de supraveghere, în conformitate cu Articolul 77 din RGPD.

 

3. Operator/Control comun

a) Operator/Control comun conform Articolului 26 din RGPD

Blickle Räder + Rollen GmbH u. Co. KG, Heinrich-Blickle-Straße 1, 72348 Rosenfeld, Germania este operator în temeiul Articolului 4 (7) din RGPD pentru informațiile cu caracter personal (definite mai jos), colectate de pe site-urile web menționate anterior. Suntem responsabili cu companiile grupului și/sau distribuitorii în măsura în care trimitem date personale companiilor grupului și/sau distribuitorilor sau primim date personale de la aceștia (control comun, conform Articolului 26 din RGPD). Controlul comun poate să apară și cu alte persoane fizice sau juridice (de exemplu, furnizorii de servicii de plată); următoarele se aplică corespunzător cu aceste relații.

b) Informații conform Articolului 26 (2) RGPD

Controlul comun există la următoarele companii ale Grupului Blickle:

 • Blickle Castors & Wheels Ltd, Milton Keynes, United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
 • Blickle Wielen B.V., Houten, The Netherlands
 • Blickle B.V., Lier, Belgium
 • Blickle Hinspania S.A., Madrid, Spain
 • Blickle Italia S.r.l., Desio, Italy
 • Blickle a.s., Brno, Czech Republic
 • Blickle Räder + Rollen GmbH, Grödig, Austria
 • Blickle Räder + Rollen GmbH, Lyssach, Switzerland
 • Blickle France SAS, Herrlisheim, France
 • Blickle Romania S.R.L., Cluj-Napoca, Romania
 • Blickle Australia Wheels and Castors Pty Ltd, Arundel, Australia
 • Blickle AB, Hesingborg, Sweden
 • Blickle Oy, Vantaa, Finland
 • Blickle Norge AS, Horten, Norway
 • Blickle Sanayi Tekerlekleri Tic. Ltd. Sti, Istanbul, Türkiye
 • Blickle Castors (Taicang Co., Ltd. Taicang, China
 • Blickle Canada Inc, Candiac, Canada
 • Blickle U.S.A. Wheels and Casters Inc., Newnan, USA

și cu companiile noastre de distribuție. Le puteți găsi aici.

Transferul datelor personale către grup și/sau companiile de distribuție, precum și primirea unor astfel de date, are loc în contextul cooperării în afaceri, precum și al promovării și distribuției de produse și servicii Blickle. Aceasta implică și prelucrarea datelor dumneavoastră personale. Părțile au stabilit împreună secvența de prelucrare a acestor date pentru acest caz în secțiuni de prelucrare individuală. Părțile sunt responsabile în comun de protecția datelor dumneavoastră personale în cadrul secțiunilor de prelucrare de mai jos (Articolul 26 din RGPD).

În cadrul controlului comun conform legii de protecție a datelor, am convenit cu companiile menționate mai sus care îndeplinesc obligațiile ce decurg din RGPD. Aceasta se referă la exercitarea drepturilor dumneavoastră ca persoană vizată și îndeplinirea obligațiilor privind informarea conform Articolelor 13 și 14 din RGPD.
Acest contract este necesar deoarece datele personale sunt prelucrate în secțiuni și sisteme diferite de prelucrare în timpul cooperării antreprenoriale, precum și în timpul publicității și vânzărilor, care sunt operate de Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG sau un grup sau o companie de distribuție.

Transferul datelor cu companiile de distribuție are loc cu privire la marketing și vânzări, în plus cu companiile din grup în scopul controlului, contabilității, gestionării personalului, operațiunilor de afaceri în general și organizării interne.

Chiar dacă există un control comun, părțile îndeplinesc obligațiile de protecție a datelor pentru prelucrarea datelor efectuate de acestea în cadrul controlului comun.

Atât Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG, cât și grupul mai sus menționat și/sau companiile de distribuție vor face disponibile informațiile solicitate conform Articolelor 13 și 14 din RGPD persoanelor vizate gratuit într-o formă precisă, transparentă, ușor de înțeles și de accesat într-un limbaj clar și simplu. Procedând astfel, fiecare parte va oferi celeilalte toate informațiile necesare din sfera sa de activitate. Părțile se vor informa reciproc fără întârziere cu privire la pozițiile legale afirmate de persoanele vizate. Acestea vor oferi reciproc toate informațiile necesare pentru a răspunde solicitărilor de informații.

Drepturile de protecție a datelor pot fi afirmate la Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG și grupul mai sus menționat și companiile de distribuție. În principiu, persoanele vizate vor primi informațiile de la biroul unde au fost afirmate drepturile. Cu toate acestea, pentru a accelera procedura, vă recomandăm să vă revendicați drepturile împotriva Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG.

 

4. Contact/Opțiuni de contact – Coordonatori pentru protecția datelor – Responsabil cu protecția datelor

Dacă aveți vreo întrebare referitoare la protecția datelor în grupul Blickle care nu este acoperită de prezenta Politică de confidențialitate sau dacă doriți să vă exercitați drepturile în calitate de persoană vizată, contactați direct operatorul.

Recomandăm trimiterea unui e-mail la coordonatorii noștri pentru protecția datelor (datenschutz@blickle.com). Ne puteți contacta și prin poștă. De asemenea, avem un responsabil extern pentru protecția datelor. Acesta poate fi contactat trimițând un e-mail la adresa datenschutz@blickle.com.

Dacă doriți să ne contactați prin e-mail, dorim să subliniem faptul că nu garantăm confidențialitatea informațiilor transmise în cazul e-mailurilor necriptate. Conținutul e-mailurilor necriptate poate fi văzut de terți (consultați capitolul „Securitatea informațiilor”).

De asemenea, puteți să ne contactați prin formularele de contact de pe site-ul nostru web. Informațiile pe care le furnizați în formularul de solicitare, inclusiv datele de contact pe care le oferiți în scopul prelucrării solicitării și pentru continuarea solicitării, vor fi criptate, transmise către și stocate de noi.

Cum colectăm datele dumneavoastră?

Pe de o parte, datele dvs. sunt colectate atunci când ni le furnizați. Acestea pot fi, de exemplu datele pe care le introduceți într-un formular de contact. Alte date sunt colectate automat sau cu consimțământul dvs. de sistemele noastre IT atunci când vizitați site-ul web. sisteme atunci când vizitați site-ul web. Acestea sunt în primul rând date tehnice (de exemplu, browserul de internet, sistemul de operare sau ora vizualizării paginii). de vizualizare a paginii). Aceste date sunt colectate automat de îndată ce intrați pe acest site web.

Pentru ce folosim datele dumneavoastră?

Unele dintre date sunt colectate pentru a ne asigura că site-ul web este furnizat fără erori. Alte date pot fi utilizate pentru a analiza comportamentul dumneavoastră de utilizator.

Pentru a vă exercita dreptul de a depune o plângere, în conformitate cu Articolul 77 din RGPD, contactați autoritatea de supraveghere relevantă.

 

5. Perioada de păstrare

Ștergem sau anulăm disponibilitatea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate sau restricționăm prelucrarea acestor date de îndată ce acestea nu mai sunt necesare. Ulterior, datele pot fi păstrate dacă acest lucru este solicitat prin directive europene sau naționale, prin legislație sau prin alte cerințe la care este supus operatorul. De asemenea, datele cu caracter personal vor fi șterse, li se va anula disponibilitatea sau prelucrarea acestora va fi restricționată la finalul oricărei perioade de păstrare prevăzute de standardele menționate anterior, cu excepția cazului în care aceste date sunt necesare pentru încheierea unui contract sau pentru executarea unui contract.

 

6. Principii legale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Dacă un persoană vizată acordă consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, baza legală pentru prelucrare este Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD.

Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru executarea unui contract în care persoana vizată este una dintre părți este Articolul 6(1)(1)(b) din RGPD. Aceeași bază legală se aplică pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru implementarea măsurilor precontractuale.

Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru conformitate cu o obligație legală a companiei noastre este Articolul 6(1)(1)(c) din RGPD.

Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopurile intereselor legitime ale companiei noastre sau ale unei părți terțe, când aceste interese nu sunt înlocuite de interesele sau drepturile și libertățile persoanei vizate, este Articolul 6(1)(1)(f) din RGPD.

a) Scopul prelucrării datelor

Site-ul nostru web nu poate fi folosit fără introducerea datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, datele cu caracter personal sunt necesare pentru a folosi anumite servicii pe site-ul nostru web. Sunt explicate separat mai jos și, în special, vă informează asupra naturii, domeniului de aplicare și scopului colectării, folosirii și prelucrării datelor cu caracter personal. Noi prelucrăm în general date cu caracter personal numai dacă acest lucru este necesar pentru a avea un site web funcțional, conținut sau servicii. Datele cu caracter personal pot fi colectate în scopul oferirii și optimizării conținutului nostru online, pentru informare și contactare, pentru serviciul de asistență clienți, pentru marketing, reclame și vânzări, pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale și legale, pentru măsuri de securitate sau pentru ocuparea posturilor ca răspuns la candidaturi. Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt folosite numai pentru scopurile declarate și în măsura necesară pentru atingerea acestor scopuri.

Noi prelucrăm datele cu caracter personal pentru a îndeplini obligațiile contractuale în conformitate cu Articolul 6(1)(1)(b) din RGPD. Aceasta include:

 • Achiziționarea și livrarea produselor
 • garantarea funcționalității
 • prelucrarea comenzilor
 • crearea conturilor de utilizatori
 • furnizarea serviciilor, de exemplu, repetarea comenzilor, modificarea unei adresei, reclamațiile etc.
 • furnizarea de informații relevante despre comenzile dumneavoastră
 • contactarea dacă este necesar sau dorim să stabilim o relație de afaceri cu dumneavoastră sau cu angajatorul dumneavoastră (contacte de afaceri)
 • gestionarea cererilor de angajare (acoperite în detaliu mai jos).

De asemenea, prelucrăm datele în scopul intereselor noastre legitime, în conformitate cu Articolul 6(1)(1)(f) din RGPD,

 • pentru a aduna informații statistice în scopul îmbunătățirii produselor și serviciilor
 • pentru a preveni, investiga și raporta infracțiunile
 • pentru a susține acțiunile în justiție (incluzând proceduri de colectare a datoriilor) și pentru apărarea împotriva acțiunilor în justiție
 • pentru audit
 • în scopuri publicitare, cu excepția cazului în care ne-ați instruit să nu vă folosim datele în acest scop
 • pentru a aduna informații statistice în scopul îmbunătățirii produselor și serviciilor. Uneori, putem prelua date despre comandă și despre utilizare pentru a crea grupuri de utilizatori în acest scop – aceste grupuri sunt anonimizate imediat și nu sunt utilizate pentru a analiza sau prezice preferințele personale.

Vă puteți opune prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment. Consultați „Dreptul la opoziție” de mai jos pentru mai multe informații.

Vă putem prelucra datele pe baza consimțământului dumneavoastră, în conformitate cu Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD, în anumite scopuri, în special:

 • pentru a aduna informații statistice în scopul îmbunătățirii produselor și serviciilor
 • pentru a permite utilizarea personalizată a site-ului web, pentru oferte personalizate și optimizarea conținutului online
 • pentru a trimite buletinele informative pentru oferte regulate
 • pentru a oferi informații și oferte speciale
 • pentru cercetarea pieței
 • pentru chestionarea clienților
 • pentru a ajuta vizitatorii să folosească site-ul web cu funcții de memento
 • în scopuri de analiză, astfel încât să putem îmbunătăți oferta noastră.

Vă puteți retrage consimțământul în orice moment. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia.

Baza legală pentru stocarea sau accesarea modulelor cookie, identificatorilor dispozitivului sau a altor informații despre dispozitivul dumneavoastră, în scopuri de prelucrare, este Directiva europeană privind confidențialitatea și comunicațiile electronice, împreună cu Secțiunea 12 și următoarele din Legea Telemedia din Germania (TMG) și Articolele 6(1)(1)(a) și 6(1)(1)(f) din RGPD.

b) Aplicații

Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul candidaturii pentru un job este Articolul 6(1)(1)(b) din RGPD (constituirea unui contract) și Secțiunea 26 din Legea germană privind protecția datelor (prelucrarea datelor în scopurile relației de angajare). De asemenea, ținem cont de consimțământ ca bază legală în prelucrarea datelor în contextul procesului de aplicare (Articolul 6(1)(1)(a) din RGDP.

Consimțământul este acordat voluntar și este folosit în scopul recrutării de personal și al transferului datelor dumneavoastră către baza noastră internă de talente. De asemenea, puteți revoca oricând orice consimțământ ați acordat, total sau parțial, în orice moment. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia.

În cadrul candidaturii, pot fi dezvăluite, transmise și/sau solicitate categorii speciale de date cu caracter personal ale candidaților, în sensul Articolului 9(1) din RGPD (în special date despre sănătate), astfel încât operatorul de date să își poată îndeplini obligațiile conform legislației muncii, legilor privind asigurările sociale și protecția socială. Persoana vizată (de obicei, candidatul) poate să dezvăluie și categorii speciale de date cu caracter personal pentru a-și exercita drepturile. În astfel de cazuri, datele cu caracter personal vor fi prelucrate în temeiul Articolului 9(2)(b) din RGPD. Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul evaluării capacității candidatului de a lucra, în scopul diagnosticării medicale, furnizării asistenței medicale sau sociale sau administrarea de sisteme și servicii de sănătate sau asistență socială este Articolul 9(2)(h) din RGPD.

Informații suplimentare despre prelucrarea datelor cu caracter personal sunt oferite pe portalul solicitantului.

 

7. Dreptul la opoziție și retragerea consimțământului

Dacă prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul intereselor legitime urmărite de noi sau de o parte terță, în conformitate cu Articolul 6(1)(1)(e) sau (f) din RGPD, aveți dreptul de a vă opune prelucrării în conformitate cu Articolul 21 din RGPD.

Articolul 21(1) din RGPD vă dă dreptul să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment. Nu vom mai prelucra datele dumneavoastră personale din momentul în care vă opuneți, cu excepția cazului în care putem demonstra temeiurile legitime convingătoare pentru prelucrare, care depășesc interesele, drepturile și libertățile, sau dacă scopul prelucrării este să stabilim, exercităm sau apărăm acțiunile în justiție.

De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul cu efect pentru viitor în conformitate cu Articolul 7(3) din RGPD.

Dacă doriți să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal sau să vă retrageți consimțământul (în special în legătură cu tehnologiile de mai jos), ne puteți contacta în orice moment. O modalitate prin care puteți face acest lucru este să trimiteți un e-mail la datenschutz@blickle.com.

 

8. Modulele cookie

Site-ul nostru web folosește așa-numitele module cookie, care sunt concepute pentru ca site-ul web să fie mai prietenos cu utilizatorii, mai eficient și mai sigur – de exemplu, facilitând navigarea pe site-ul web. În plus, modulele cookie ne permit să măsurăm frecvența de vizualizare a paginilor și folosirea generică a site-ului web.

Modulele cookie sunt fișiere text mici, stocate în sistemul computerului dumneavoastră. Modulele cookie nu dăunează computerului și nu conțin viruși. Dorim să subliniem că unele dintre aceste module cookie sunt transferate de pe serverul nostru în sistemul computerului dumneavoastră, acestea fiind, în majoritate, așa-numitele „module cookie de sesiune”. „Modulele cookie de sesiune” sunt șterse automat de pe hard disk-ul dumneavoastră la sfârșitul sesiunii de navigare. Celelalte module cookie rămân în sistemul computerului și ne permit să recunoaștem computerul dumneavoastră la următoarea vizită (așa-numitele module cookie permanente). Desigur, puteți refuza modulele cookie oricând, cu condiția ca browserul dumneavoastră să permită acest lucru. Rețineți că, dacă efectuați aceste acțiuni, nu veți mai putea să folosiți la potențial maxim toate caracteristicile site-ului web.
Funcția de ajutor din bara de meniu a majorității browserelor web vă arată modul în care puteți împiedica browserul să accepte module cookie noi, cum să comunicați browserului când să accepte un modul cookie nou sau cum să dezactivați toate modulele cookie primite.
De asemenea, puteți șterge modulele cookie. Modul exact în care se efectuează acest lucru este în funcție de browserul și sistemul dumneavoastră de operare. Așadar, nu vă putem oferi aici instrucțiuni despre modul în care se șterg modulele cookie din sistemul dumneavoastră.

Puteți dezactiva modulele cookie în orice moment. Cu toate acestea, dezactivarea strict a modulelor necesare poate face ca anumite caracteristici de pe site-ul web să fie indisponibile. Puteți alege să nu permiteți module cookie în orice moment. Puteți obiecta și/sau vă puteți retrage consimțământul prin trimiterea unui e-mail la datenschutz@blickle.com.

 

9. Servicii, tehnologii și module cookie folosite de site-ul web

Folosim următoarele servicii, tehnologii și module cookie pentru a ne asigura că putem furniza caracteristicile esențiale ale site-ului nostru web și că ne putem îndeplini obligațiile contractuale pe care le avem cu clienții și partenerii noștri. Bazele legale ale folosirii acestora sunt Articolul 6(1)(1)(b) (încheierea sau executarea unui contract), 6(1)(1)(c) (conformitatea cu obligațiile legale) și/sau 6(1)(1)(f) (interese legitime convingătoare) din RGPD. Principalul interes legitim este monitorizarea performanței tehnice a site-ului web.

a) Fișierele jurnal ale serverului

Fiecare vizită a acestui site web este înregistrată și stocată în fișierele jurnal ale serverului. Datele sunt folosite pe scară largă pentru analiza tehnică a modului în care este folosit serverul, de exemplu, pentru a evita încărcarea excesivă a serverului și/sau gestionarea încărcării serverului și sunt prelucrate pe baza Articolului 6(1)(1)(f) din RGPD.

Sunt colectate următoarele date:

 • adresa gazdei (adresa IP)
 • data și ora la care a fost accesat site-ul web
 • numele fișierului care a fost accesat
 • starea codului HTTP
 • volumul de date transmise
 • site-ul web de pe care ați accesat site-ul nostru web (adresa URL de recomandare)
 • browser/sistem de operare/interfață
 • informații despre serviciul serverului care este folosit
 • versiunea protocolului

Aceste date anonime sunt stocate separat de orice alte date cu caracter personal, neputând astfel să fie asociate cu o anumită persoană. Datele sunt transmise către terți dacă acest lucru este necesar din punct de vedere legal sau dacă suntem obligați să facem acest lucru prin hotărâre judecătorească. Aceste date nu sunt date mai departe în scopuri comerciale sau non-comerciale. Totuși, ne rezervăm dreptul de a analiza ulterior aceste date în cazul în care avem motive să credem că site-ul web a fost folosit în mod ilegal, inclusiv pentru atacuri DDoS asupra acestuia.

b) Consimțământ prin ConsentManager

Cu ajutorul tehnologiei utilizate de ConsentManager, site-ul nostru web vă obține consimțământul pentru a stoca unele cookie-uri pe dispozitivul dvs. sau pentru a folosi anumite tehnologii și a documenta acest lucru în conformitate cu cerințele de protecție a datelor. Furnizorul acestei tehnologii este Jaohawi AB, Håltegelvägen 1b, 72348 Västerås, Suedia, site-ul web: https://www.consentmanager.de (denumită în continuare „ConsentManager”).
Când accesați site-ul nostru web, se stabilește o conexiune la serverele ConsentManager în vederea obținerii consimțământului dvs. și a altor permisiuni privind utilizarea cookie-urilor. Apoi, ConsentManager va stoca un cookie pe dispozitivul dvs., astfel încât browserul pe care îl folosiți să vă memoreze alegerile, până când vă retrageți consimțământul. Datele colectate în acest mod sunt stocate până când ne solicitați să le ștergem, ștergeți personal cookie-ul furnizorului ConsentManager sau scopul stocării datelor nu mai există. Aceasta nu afectează nicio cerință legală obligatorie privind păstrarea.
Vă puteți modifica sau anula oricând consimțământul dat sau setările făcute apăsând pe pictograma ConsentManager din colțul din stânga jos al ferestrei browserului.
Utilizăm ConsentManager pentru a obține consimțământul dvs. de a folosi cookie-uri în conformitate cu cerințele legale. Baza legală pentru aceasta este Art. 6(1)(c) din RGPD.

Operatori

Am încheiat un acord de prelucrare a datelor (DPA) legat de folosirea serviciului menționat mai sus. Acest contract este impus de legislația privind protecția datelor și asigură faptul că datele cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web sunt prelucrate conform instrucțiunilor noastre și prevederilor RGPD.

c) Tehnologiile Google

Acest site web folosește următoarele tehnologii gestionate de Google Ireland Limited, având numărul de înregistrare: 368047, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda (Google).

Rețineți că Google folosește o politică de confidențialitate separată. Nu acceptăm nicio răspundere sau responsabilitate pentru politica sau procedurile Google. Consultați politica de confidențialitate Google înainte de a folosi site-ul nostru web. Politica de confidențialitate Google este disponibilă aici: https://policies.google.com/privacy.

i. Google Tag Manager

Folosim această tehnologie pentru a gestiona serviciile de analiză descrise anterior pe baza Articolului 6(1)(1)(f) din RGPD. Google Tag Manager este folosit numai pentru a implementa etichete. Acest lucru înseamnă că: Nu sunt folosite module cookie și nu sunt colectate date cu caracter personal. Google Tag Manager declanșează alte etichete care pot colecta date. Totuși, Google Tag Manager nu accesează aceste date. Dacă se dezactivează la nivel de domeniu sau de modul cookie, acest lucru se va aplica pentru toate etichetele de urmărire, dacă acestea sunt implementate cu Google Tag Manager. Pentru mai multe informații despre Google Tag Manager, consultați: https://support.google.com/tagmanager/answer/7157428?hl=en-GB/.

ii. Urmărirea conversiilor Google Adwords

Dacă ne acordați consimțământul pentru a face acest lucru (Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD), vom folosi Google Conversion Tracking pentru a colecta statistici despre modul în care este folosit site-ul nostru web și pentru a optimiza site-ul pentru dumneavoastră. Dacă ați ajuns pe site-ul nostru web prin intermediul unui anunț Google, pe computerul dumneavoastră va fi stocat un modul cookie de la Google Adwords. Aceste module cookie expiră după 30 de zile și nu sunt folosite pentru a vă identifica pe dumneavoastră personal. Dacă un utilizator vizitează anumite pagini de pe site-ul web al unui client AdWords înainte de expirarea modulului cookie, Google și clientul va vedea că utilizatorul respectiv a făcut clic pe anunț și a fost redirecționat către acea pagină. Fiecărui client AdWords îi este atribuit un modul cookie diferit. Așadar, modulele cookie nu pot fi urmărite pe site-urile web ale unor clienți AdWords diferiți. Modulele cookie de conversie sunt folosite pentru a crea statistici de conversie pentru clienții Adwords. Clienții AdWords sunt informați despre numărul total de utilizatori care au făcut clic pe anunțul lor și au fost redirecționați către o pagină cu etichetă de urmărire a conversiei. Totuși, ei nu primesc niciun fel de informații care pot fi folosite pentru a identifica personal utilizatorii. De asemenea, puteți dezactiva modulele cookie pentru urmărirea conversiilor, blocând în browser modulele cookie de la domeniul „www.googleadservices.com”. Politica de confidențialitate Google pentru urmărirea conversiilor este disponibilă la această adresă (https://services.google.com/sitestats/de.html).

iii. Google Remarketing

Dacă ne acordați consimțământul pentru a face acest lucru (Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD), vom folosi Google Remarketing. Această tehnologie face posibilă furnizarea de marketing direcționat către utilizatorii din rețeaua de parteneri Google care au vizitat deja site-ul web și serviciile noastre online și care s-au arătat interesați de ofertele din pagini. Reclama este afișată prin utilizarea modulelor cookie. Aceste fișiere text sunt folosite pentru a analiza ce fac utilizatorii atunci când vizitează site-ul web, pentru a li se oferi recomandări direcționate și reclame bazate pe interese.

iv. Google Maps

Dacă ne acordați consimțământul pentru a face acest lucru (Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD), acest site web va folosi Google Maps pentru a vă oferi hărți și planurile site-ului. De fiecare dată când este accesată componenta Google Maps, Google setează un modul cookie ca să proceseze setările și datele utilizatorului atunci când vizualizează pagina pe care este integrată componenta Google Maps. De obicei, acest modul cookie de la Google nu este șters prin închiderea browserului, dar expiră după un anumit timp, cu excepția cazului în care îl ștergeți manual.
Folosirea serviciului Google Maps și a informațiilor obținute prin Google Maps fac obiectul Condițiilor de utilizare Google http://www.google.de/intl/de/policies/terms/regional.html, precum și al termenilor și condițiilor suplimentare pentru Google Maps https://www.google.com/intl/de_de/help/terms_maps.html.

v. Google Fonts

În cazul în care vă dați acordul în prealabil (art. 6 alin. 1 teza 1 lit. a) DSGVO), folosim fonturile furnizate de Google. Google Fonts asigură o calitate ridicată a afișajului. În plus, Google Fonts sunt optimizate automat pentru web, ceea ce economisește volumul de date și asigură timpi de încărcare rapizi. Problemele cauzate de diferite sisteme de sinteză a imaginilor (redare) în diferite browsere, sisteme de operare și dispozitive mobile sunt în mare parte evitate prin utilizarea Google Fonts. Prin utilizarea Google Fonts, fonturile sunt reîncărcate prin intermediul unui server Google. Acest apel extern transmite date către serverele Google. În acest fel, Google recunoaște, de asemenea, că dumneavoastră sau adresa dumneavoastră IP vizitează site-ul nostru web. Google Fonts stochează cererile de CSS și de fonturi în siguranță la Google.
Termenii de utilizare Google pot fi găsiți la Termeni de utilizare Google - Politica de confidențialitate și Termeni de utilizare - Google.
Mai multe detalii despre Google Fonts pot fi găsite la Întrebări frecvente | Google Fonts | Google Developers.

d) YouTube

Dacă ne acordați consimțământul pentru a face acest lucru (Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD), site-ul nostru web va folosi plugin-urile (de exemplu, componentele software opționale care îmbunătățesc un software existent) de pe YouTube, care sunt gestionate de Google. Operatorul este YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA. Dacă vizitați oricare dintre paginile noastre pe care se află un plugin YouTube, se va crea o conexiune între servere și YouTube. Astfel, serverul YouTube va primi informații despre site-urile noastre pe care le-ați vizitat. Dacă sunteți conectat la contul YouTube, acest lucru va permite ca YouTube să atribuie comportamentul de navigare direct în profilul dumneavoastră personal. Folosim YouTube pentru a prezenta conținut online într-un mod atrăgător. Pentru mai multe informații despre modul în care sunt prelucrate datele de utilizator, consultați politica de confidențialitate YouTube: https://policies.google.com/privacy.

e) Pixel Facebook

Dacă ne acordați consimțământul pentru a face acest lucru (Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD), site-ul nostru web va folosi pixelul pentru acțiunile utilizatorilor de la Facebook (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA) pentru urmărirea conversiilor. Acesta este folosit pentru a urmări comportamentul vizitatorilor în urma redirecționării către un site web după ce au făcut clic pe o reclamă Facebook. Acest lucru ne permite să evaluăm eficiența reclamelor Facebook în scopuri de cercetare statistică și de marketing și să optimizăm viitoarele măsuri de marketing. Datele pe care le colectăm ca operator al acestui site web sunt anonimizate. Acest lucru înseamnă că nu le putem asocia cu utilizatori individuali. Totuși, deoarece datele sunt stocate și prelucrate de Facebook, pot fi asociate cu profilul dumneavoastră de utilizator. Mai mult, Facebook poate folosi datele în propriile sale scopuri de reclamă, în conformitate de Politica privind datele Facebook. Astfel, Facebook poate să afișeze reclame în paginile web Facebook și în afara Facebook. Nu putem influența modul în care sunt folosite aceste date. Politica de confidențialitate de la Facebook conține informații suplimentare privind modul în care sunt protejate informațiile dumneavoastră cu caracter personal: https://de-de.facebook.com/about/privacy/.

f) LinkedIn

Dacă ne acordați consimțământul pentru a face acest lucru (Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD), site-ul nostru web va folosi funcții, cum ar fi tehnologia de analiză și urmărirea conversiilor de pe platforma LinkedIn Inc. (2029 Stierlin Ct, Mountain View, CA 94043, SUA, „LinkedIn”). Folosim această tehnologie pentru a afișa reclame relevante și bazate pe interesele dumneavoastră. De asemenea, LinkedIn ne furnizează rapoarte agregate și anonime privind publicitatea și informații despre modul în care interacționați cu site-ul nostru web. În acest scop, LinkedIn folosește cod Javascript și module cookie. Acestea înregistrează date despre modul în care folosiți site-ul nostru web, inclusiv adrese URL, adrese URL de recomandare, adrese IP, proprietăți ale dispozitivelor și browserelor, marcaje de timp și vizualizări ale paginilor. Datele sunt criptate și analizate în decurs de șapte zile. Datele anonimizate sunt șterse în decurs de 90 de zile. LinkedIn nu trimite date cu caracter personal către proprietarul site-ului web; în schimb, furnizează doar rapoarte sub formă de rezumat despre grupul țintă al site-ului web și despre rezultatele publicității pe site-ul web. Informațiile colectate sunt prelucrate și pe serverele LinkedIn Inc. din SUA, conform clauzelor contractuale standard din UE. Pentru mai multe informații, consultați politica de confidențialitate LinkedIn: https://de.linkedin.com/legal/privacy-policy?.

g) etracker

Site-ul nostru web folosește etracker, un serviciu de analiză. etracker este gestionat de etracker GmbH, Erste Brunnenstraße 1, 20459 Hamburg, Germania. Datele pot fi folosite pentru a crea profiluri de utilizare sub un pseudonim. Tehnologia folosește module cookie, pentru care vi se va cere consimțământul prealabil (Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD). Modulele cookie permit site-ului web să recunoască browserul dumneavoastră. Datele obținute nu vor fi folosite pentru a identifica personal vizitatorii pe acest site web fără consimțământul specific al persoanei vizate în cauză. Datele nu vor fi combinate cu datele cu caracter personal despre deținătorul pseudonimului. Toate datele generate utilizând etracker sunt prelucrate și stocate în Germania, etracker a fost auditat independent și certificat să confirme că acesta este cazul și a primit premiul „ePrivacyseal”. Pentru mai multe informații, consultați politica de confidențialitate a etracker: http://www.etracker.com/de/datenschutz.html.

h) Urmărirea Sitecore

Dacă ne acordați consimțământul pentru a face acest lucru (Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD), acest site web va folosi serviciul de analiză web Sitecore, astfel încât să putem să optimizăm site-ul web pentru clienți. Pentru mai multe informații despre cum sunt prelucrate datele dumneavoastră de Sitecore și despre politica de confidențialitate Sitecore, consultați: http://www.sitecore.net/legal/privacy-policy.aspx. Pentru mai multe informații despre modulele cookie pe care le folosește această tehnologie, consultați: http://www.sitecore.net/legal/privacy-policy.aspx.

i) amCharts

Folosim serviciul amCharts de la Antanas Marcelionis pentru a afișa locațiile site-ului nostru pe site-ul nostru web (https://www.amcharts.com). Acest lucru este necesar pentru ca site-ul web să funcționeze corect. Prin urmare, baza legală pentru prelucrarea datelor aferente este Articolul 6(1)(1)(f) din RGPD). amCharts folosește numai datele clienților pentru a afișa funcțiile hărților și pentru a stoca temporar setările. Aceste date pot include adresele IP și datele despre locație ale utilizatorilor; cu toate acestea, nu vor fi colectate fără consimțământul utilizatorului (Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD). Datele pot fi prelucrate în SUA. În astfel de cazuri, încheiem clauze contractuale standard pentru UE cu procesorul de date. Pentru mai multe informații, consultați politica de confidențialitate amCharts: https://www.amcharts.com/privacy-policy/.

j) Leadlab

Site-ul nostru web folosește Leadlab de la WiredMinds GmbH, Lindenspürstraße 32, 70176 Stuttgart, Germania. Leadlab prelucrează datele în formă anonimizată, pentru a analiza și a optimiza site-ul web. Orice module cookie din acest proces pot fi folosite numai pe baza consimțământului anterior (Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD). Cu toate acestea, Leadlab nu folosește în mod normal module cookie. De asemenea, generează doar date despre persoane juridice, nu despre persoane fizice. Leadlab se bazează pe etichetele pixel. Etichetele pixel sunt elemente JavaScript mici de pe un site web. Colectarea și analizarea datelor oferă informații despre ce fac persoanele care accesează site-ul nostru web. Se includ colectarea informațiilor despre interesele unui utilizator în funcție de modul în care folosește site-urile web, precum și originea geografică a vizitatorilor acestor site-uri web.

k) UCommerce

Cooperăm cu furnizorul magazinului online Ucommerce ApS, Klostergade 28, 2, DK-8000 Aarhus, CVR no. 32267149. Dacă veți comanda din magazinul online, este necesar pentru tranzacțiile comerciale și contractuale ca datele personale să fie prelucrate. Baza legală pentru aceasta este Art. 6(1)(b) DSGVO. Datele sunt adunate, memorate și, dacă este necesar, trimise în măsura în care este necesar pentru a oferi serviciile contractuale. Informațiile obligatorii sunt marcate separat în magazinul online, fără acestea o astfel de încheiere a contractului nu este posibilă. Durata memorării depinde de cerințele legislației comerciale și fiscale și poate fi până la zece ani.
Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor prin UCommerce și prevederile privind protecția datelor, consultați: https://ucommerce.net/contact-us/data-privacy-and-cookie-policy.

l) Adyen

Cooperăm cu furnizorul de servicii de plată Adyen N.V.. Procesarea plății (de exemplu, prin card de credit, EPS, Giropay, iDEAL, Paypal, Klarna, Google Pay, Apple Pay) se efectuează prin Adyen N.V. Filială germană, Friedrichstraße 63, 10117 Berlin, căreia îi trimitem informațiile pe care le oferiți în timpul procesului de comandă cu informațiile despre comandă în conformitate cu Articolul 6(1)(1)(b) din RGPD. Datele dumneavoastră vor fi trimise în scopul procesării plăților cu furnizorul de servicii de plată Adyen și numai în măsura în care este necesar în acest scop. Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor de către Adyen și politica lor de confidențialitate, consultați: www.adyen.com/de_DE/richtlinien-und-haftungsausschluss/privacy-policy.

m) Găzduire și rețele de livrare de conținut (CDN)

Găzduim conținutul site-ului nostru web cu ajutorul următorilor furnizori:

i. Hetzner

Acest serviciu este oferit de Hetzner Online GmbH, Industriestr. 25, 91710 Gunzenhausen (denumită în continuare „Hetzner”).

Pentru mai multe informații, consultați politica de confidențialitate Hetzner: https://www.hetzner.com/de/rechtliches/datenschutz.

Folosim informațiile furnizate de Hetzner în conformitate cu Articolul 6(1)(f) din RGPD. Avem interesul legitim de a ne asigura că site-ul nostru web este de maximă încredere. Dacă a fost solicitat consimțământul corespunzător, prelucrarea se efectuează exclusiv în conformitate cu Articolul 6(1)(a) din RGPD și cu secțiunea 25(1) din legea germană privind protecția datelor din telecomunicații și televiziune (TTDSG), cu condiția ca acest consimțământ să includă stocarea cookie-urilor sau accesul la informații de pe dispozitivul utilizatorului final (de exemplu, amprentarea dispozitivului), așa cum este definit de TTDSG. Consimțământul poate fi retras oricând.

Operatori

Am încheiat un acord de prelucrare a datelor (DPA) legat de folosirea serviciului menționat mai sus. Acest contract este impus de legislația privind protecția datelor și asigură faptul că datele cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web sunt prelucrate conform instrucțiunilor noastre și prevederilor RGPD.

ii. Amazon CloudFront CDN

Utilizăm rețeaua de livrare de conținut Amazon CloudFront CDN. Acest serviciu este oferit de Amazon Web Services EMEA SARL, 38 Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg (denumită în continuare „Amazon”).

Amazon CloudFront CDN este o rețea de livrare de conținut distribuit la nivel global. Informațiile transferate între browserul dvs. și site-ul nostru web sunt direcționate prin rețeaua de livrare de conținut. Astfel, putem îmbunătăți accesibilitatea site-ului nostru web și performanța sa globală.

Utilizarea Amazon CloudFront CDN se bazează pe interesul nostru legitim de a ne asigura că site-ul nostru web este cât mai sigur și mai funcțional posibil (Articolul 6(1)(f) din RGPD).

Datele sunt transferate în SUA pe baza clauzelor contractuale standard ale Comisiei Europene. Detalii sunt disponibile aici: https://aws.amazon.com/de/blogs/security/aws-gdpr-data-processing-addendum/.

Mai multe informații despre Amazon CloudFront CDN pot fi găsite aici: https://d1.awsstatic.com/legal/privacypolicy/AWS_Privacy_Notice__German_Translation.pdf.

Operatori

Am încheiat un acord de prelucrare a datelor (DPA) legat de folosirea serviciului menționat mai sus. Acest contract este impus de legislația privind protecția datelor și asigură faptul că datele cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web sunt prelucrate conform instrucțiunilor noastre și prevederilor RGPD.

iii. Amazon Web Services (AWS)

Acest serviciu este oferit de Amazon Web Services EMEA SARL, 38 Avenue John F. Kennedy, 1855, Luxemburg (denumită în continuare „AWS”).

Ori de câte ori vizitați site-ul nostru web, datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate pe serverele AWS. De asemenea, acestea pot fi transmise către compania care deține AWS, în SUA. Datele sunt transferate în SUA pe baza clauzelor contractuale standard ale Comisiei Europene. Detalii sunt disponibile aici: https://aws.amazon.com/de/blogs/security/aws-gdpr-data-processing-addendum/.

Pentru informații suplimentare, consultați politica de confidențialitate AWS: https://aws.amazon.com/de/privacy/?nc1=f_pr.

Utilizarea AWS este bazată pe Art. 6(1)(f) din RGPD. Avem interesul legitim de a ne asigura că site-ul nostru web este de maximă încredere. Dacă a fost solicitat consimțământul corespunzător, prelucrarea se efectuează exclusiv în conformitate cu Articolul 6(1)(a) din RGPD și cu secțiunea 25(1) din legea germană privind protecția datelor din telecomunicații și televiziune (TTDSG), cu condiția ca acest consimțământ să includă stocarea cookie-urilor sau accesul la informații de pe dispozitivul utilizatorului final (de exemplu, amprentarea dispozitivului), așa cum este definit de TTDSG. Consimțământul poate fi retras oricând.

Operatori

Am încheiat un acord de prelucrare a datelor (DPA) legat de folosirea serviciului menționat mai sus. Acest contract este impus de legislația privind protecția datelor și asigură faptul că datele cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web sunt prelucrate conform instrucțiunilor noastre și prevederilor RGPD.

n) Userlike cu funcții extinse privind confidențialitatea datelor

Folosim Userlike (denumit în continuare „Userlike”) pentru procesarea solicitărilor primite de la utilizatori prin intermediul canalelor noastre de asistență sau al sistemelor de mesagerie în timp real. Acest serviciu este oferit de Userlike UG (haftungsbeschränkt), Probsteigasse 44 – 46, 50670 Köln, Germania.

Mesajele pe care ni le trimiteți pot fi stocate în sistemul de mesagerie Userlike sau angajații noștri vă pot răspunde prin conversații în timp real. Când comunicați cu noi prin Userlike, atât noi, cât și Userlike vom stoca următoarele informații: numele și adresa dvs. de e-mail, dacă le-ați furnizat, precum și istoricul conversațiilor cu dvs. Aceste date sunt incluse într-un profil.

Vom păstra toate mesajele pe care ni le trimiteți până când ne solicitați să le ștergem sau scopul stocării lor nu mai există (de exemplu, după ce am finalizat procesarea solicitării dvs.). Procedând astfel nu încălcăm nicio prevedere legală obligatorie – în special privind perioada legală a păstrării.

Utilizăm Userlike în baza Art. 6(1)(f) din RGPD. Avem interesul legitim de a vă procesa solicitările cât se poate de rapid, competent și eficient. Dacă a fost solicitat consimțământul corespunzător, prelucrarea se efectuează exclusiv în conformitate cu Articolul 6(1)(a) din RGPD și cu secțiunea 25(1) din legea germană privind protecția datelor din telecomunicații și televiziune (TTDSG), cu condiția ca acest consimțământ să includă stocarea cookie-urilor sau accesul la informații de pe dispozitivul utilizatorului final (de exemplu, amprentarea dispozitivului), așa cum este definit de TTDSG. Consimțământul poate fi retras oricând.

Pentru informații suplimentare, consultați politica de confidențialitate Userlike, pe https://www.userlike.com/de/data-privacy și https://www.userlike.com/de/blog/live-chat-software-datenschutz-dsgvo.

Operatori

Am încheiat un acord de prelucrare a datelor (DPA) legat de folosirea serviciului menționat mai sus. Acest contract este impus de legislația privind protecția datelor și asigură faptul că datele cu caracter personal ale vizitatorilor site-ului nostru web sunt prelucrate conform instrucțiunilor noastre și prevederilor RGPD.

 

10. Prezențele noastre pe social media/prelucrarea datelor prin rețelele sociale

Menținem profilurile accesibile publicului pe rețelele sociale enumerate mai jos.

Rețelele sociale, cum ar fi Facebook, Xing etc. pot analiza comportamentul de utilizator când ați vizitat site-ul web sau un site web cu conținut social media integrat (de exemplu, butoane sau bannere de publicitate). Vizitarea profilurilor noastre de social media declanșează numeroase operațiuni de prelucrare relevantă pentru protecția datelor.

Detaliat: Dacă sunteți conectat în contul dumneavoastră de social media și vizitați prezența noastră social media, operatorul portalului de social media poate atribui în mod regulat această vizită contului dumneavoastră de utilizator. Cu toate acestea, datele personale pot fi colectate chiar dacă nu sunteți conectat sau nu aveți cont la respectivul portal de social media. Această colectare a datelor are loc, printre alte lucruri, prin intermediul modulelor cookie care sunt memorate pe dispozitivul terminal sau prin înregistrarea adresei de IP.

Cu ajutorul datelor colectate în acest mod, operatorii portalurilor de social media pot crea profilurile de utilizator în care preferințele și interesele dumneavoastră sunt memorate. Astfel, publicitatea bazată pe interese vă poate fi afișată în și în afara prezenței pe social media. Cu condiția să aveți un cont la rețeaua socială respectivă, publicitatea bazată pe interese poate fi afișată pe toate dispozitivele pe care sunteți sau ați fost conectat.

Rețineți că nu putem urmări cuprinzător operațiunile de prelucrare pe portalurile de social media. În funcție de furnizor, operațiunile ulterioare de prelucrare nu pot fi efectuate de operatorii portalurilor de social media. Pentru detalii, consultați condițiile de utilizare și prevederile de protecția datelor ale portalurilor respective de social media.

a) Bază legală

Prezențele noastre social media sunt destinate să asigure cea mai cuprinzătoare prezență posibilă pe internet. Acesta este un interes legitim în sensul Articolului 6(1)(1)(f) din RGPD. Procesele de analiză inițiate de rețelele sociale se pot baza pe baze legale deviate care trebuie indicate de operatorii rețelelor sociale (de exemplu, consimțământul în conformitate cu Articolul 6(1)(1)(a) din RGPD).

b) Partea responsabilă și afirmarea drepturilor

Dacă vizitați unul dintre site-urile noastre social media (de exemplu, Facebook), suntem responsabili în comun cu operatorul platformei social media pentru operațiunile de prelucrare a datelor declanșate în timpul acestei vizite. În principiu, puteți să vă afirmați drepturile (informații, corectare, ștergere, restricționarea prelucrării, portabilitatea datelor și reclamație) atât față de noi, cât și față operatorul portalului respectiv social media (de exemplu, față de Facebook).
Rețineți că, în ciuda responsabilității comune cu operatorii portalului de social media, nu avem o influență deplină asupra procedurilor de prelucrare a datelor de pe portalurile de social media. Opțiunile noastre sunt în mare măsură determinate de politica corporativă a furnizorului respectiv.

c) Perioada de memorare

Datele colectate direct de noi prin prezența social media vor fi șterse din sistemele noastre după ce scopul pentru memorare nu se mai aplică, solicitați-ne să le ștergem sau revocați consimțământul dumneavoastră de a le memora. Modulele cookie memorate rămân pe dispozitivul dumneavoastră final până le ștergeți. Prevederi legale obligatorii – în special perioadele de păstrare – rămân neafectate.
Nu avem nicio influență asupra perioadei de memorare a datelor dumneavoastră, care sunt memorate de operatorii rețelelor sociale în scopurile proprii. Pentru detalii, contactați operatorii rețelelor sociale direct (de exemplu, în politica lor de confidențialitate, consultați mai jos).

d) Rețele sociale detaliate

i. Facebook

Avem un profil pe Facebook. Furnizorul este Facebook Inc, 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, SUA.

Am încheiat un contract cu Facebook privind responsabilitatea comună pentru prelucrarea datelor (Anexa operatorului). Acest contract definește operațiunile de prelucrare a datelor pentru care noi sau Facebook suntem responsabili când vizitați pagina noastră pentru fani Facebook. Puteți vizualiza acest contract pe linkul următor: www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum.
Puteți ajusta setările de publicitate din contul dumneavoastră de utilizator. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe următorul link și conectați-vă: www.facebook.com/settings. Detaliile pot fi găsite în politica de confidențialitate a Facebook: www.facebook.com/about/privacy/.

ii. Instagram

Avem un profil pe Instagram. Furnizorul este Instagram Inc, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, SUA. Pentru detalii despre cum manipulează datele dumneavoastră personală, consultați politica de confidențialitate a Instagram: help.instagram.com/519522125107875.

iii. XING

Avem un profil pe XING. Furnizorul este XING AG, Dammtorstraße 29-32, 20354 Hamburg, Germania. Pentru detalii despre cum manipulează datele dumneavoastră personală, consultați politica de confidențialitate a XING: https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung.

iv. LinkedIn

Avem un profil pe LinkedIn. Furnizorul este LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda. LinkedIn folosește clauzele contractuale standard (sau modelul UE de clauze) pentru a transfera datele personale din UE. LinkedIn folosește modulele cookie publicitare. Dacă doriți să dezactivați modulele cookie publicitare LinkedIn, folosiți următorul link: www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.
Pentru detalii despre manipularea datelor dumneavoastră personale, consultați politica de confidențialitate a LinkedIn: www.linkedin.com/legal/privacy-policy/

v. LinkedIn Insight

Acest site web utilizează instrumentul de redirecționare și conversie oferit de LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda, cu ajutorul căruia se pot afișa pe platforma „LinkedIn” reclame personalizate pentru vizitatorii site-ului nostru web.
În acest scop, în browserul dispozitivului final este setat un mic fișier text, numit cookie, atunci când vizitați site-ul nostru web. Acest cookie va expira după 120 de zile. Dacă un utilizator vizitează anumite pagini ale acestui site web în timp ce este conectat la contul său LinkedIn, se va stabili o conexiune la serverele LinkedIn și i se vor afișa pe platformă doar reclame bazate pe interesele sale. De asemenea, datorită acestui cookie, se pot crea și trimite către noi și către LinkedIn rapoarte anonime privind performanța reclamelor de pe LinkedIn, precum și informații despre modul în care interacționează utilizatorii cu site-ul nostru. Reclamele nu vor fi afișate, iar rapoartele statistice nu vor fi create decât dacă utilizatorul este conectat la contul său LinkedIn în timp ce utilizează acest site web. Informațiile obținute cu ajutorul cookie-ului nu permit identificarea utilizatorului respectiv. Toate prelucrările de date descrise mai sus, în special setarea cookie-urilor pentru citirea informațiilor de pe dispozitivul dvs., vor fi efectuate doar dacă vă dați consimțământul în mod explicit, conform Art. 6(1)(a) din RGPD. Vă puteți retrage consimțământul oricând, dezactivând astfel acest serviciu începând cu momentul respectiv, din „Instrumentul de consimțământ pentru cookie-uri” furnizat pe site-ul web.
Pentru detalii despre manipularea datelor dumneavoastră personale, consultați politica de confidențialitate a LinkedIn: www.linkedin.com/legal/privacy-policy/

vi. LinkedIn Marketing Solutions

Utilizăm „LinkedIn Marketing Solutions” pe site-ul nostru web. Acest serviciu este oferit de LinkedIn Ireland Unlimited Company, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda (denumită în continuare „LinkedIn”). Astfel, putem direcționa vizitatorii către site-ul nostru afișându-le conținut suplimentar despre noi care i-ar putea interesa, în funcție de modul în care folosesc rețeaua de socializare LinkedIn. Acest conținut le este afișat utilizatorilor conform comportamentului lor anterior, analizat pe baza cookie-urilor, dar fără stocarea de date cu caracter personal. Pentru a vă afișa conținut care vă reflectă interesele, stocăm mici fișiere text, denumite cookie-uri, pe computerul sau dispozitivul dvs. mobil, pentru a colecta date pseudonimizate despre comportamentul dvs. de navigare, astfel încât conținutul să poată fi adaptat pe baza informațiilor stocate.
Informațiile pot fi asociate fiecărui utilizator cu ajutorul celorlalte informații stocate de LinkedIn în legătură cu acesta, cum ar fi cele obținute datorită faptului că deține un cont pe rețeaua de socializare „LinkedIn”. LinkedIn folosește un algoritm pentru a analiza comportamentul de navigare al fiecărui utilizator, astfel încât să îi afișeze pe pagina profilului LinkedIn recomandări pentru anumite produse, sub formă de bannere publicitare personalizate. De asemenea, LinkedIn poate îmbina informațiile colectate prin intermediul cookie-urilor cu alte informații pe care le-a colectat prin intermediul altor site-uri web și/sau în legătură cu utilizarea rețelei de socializare „LinkedIn” pentru a crea profiluri de utilizare pseudonimizate. În niciun caz, însă, informațiile colectate nu pot fi utilizate pentru identificarea personală a vizitatorilor acestui site web.
Toate prelucrările de date descrise mai sus, în special setarea cookie-urilor pentru citirea informațiilor de pe dispozitivul dvs., vor fi efectuate doar dacă vă dați consimțământul în mod explicit, conform Art. 6(1)(a) din RGPD. Vă puteți retrage consimțământul oricând, dezactivând astfel acest serviciu începând cu momentul respectiv, din „Instrumentul de consimțământ pentru cookie-uri” furnizat pe site-ul web.
Pentru detalii despre manipularea datelor dumneavoastră personale, consultați politica de confidențialitate a LinkedIn: www.linkedin.com/legal/privacy-policy/

vii. LinkedIn Analytics și LinkedIn Ads

Utilizăm pe site-ul nostru web tehnologia de urmărire a conversiilor și funcția de redirecționare oferite de LinkedIn Corporation. Cu ajutorul tehnologiei respective, le putem oferi vizitatorilor acestui site reclame personalizate pe LinkedIn. Crearea de rapoarte anonime privind performanța reclamelor, precum și de informații despre modul în care interacționează utilizatorii cu site-ul web este indicată prin încorporarea etichetei LinkedIn Insight pe acest site web. LinkedIn Insight stabilește o conexiune la serverul LinkedIn pe perioada în care vizitatorii acestui site web sunt conectați la contul lor LinkedIn. Politica de confidențialitate LinkedIn (disponibilă pe https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy) conține informații suplimentare despre modul în care vă sunt colectate și utilizate datele, precum și despre opțiunile și drepturile pe care le aveți și vi le puteți exercita pentru a vă proteja confidențialitatea. Dacă v-ați conectat la LinkedIn, puteți dezactiva oricând colectarea datelor accesând următorul link: https://www.linkedin.com/psettings/enhanced-advertising.

 

11. Folosirea și dezvăluirea datelor cu caracter personal către părți terțe

Vom furniza datele dumneavoastră personale companiilor din Grupul Blickle și/sau companiilor de distribuție: (i) în scopul furnizării serviciilor sau informațiilor pe care le solicitați sau (ii) pe baza consimțământului dumneavoastră. Veți fi informat în avans dacă o companie din grupul Blickle sau o companie de distribuție ar dori să folosească datele dumneavoastră personale pentru un scop nou.

Unele dintre funcțiile de pe site-ul nostru web sunt oferite în parteneriat cu părțile terțe. Aceasta implică transmiterea datelor cu caracter personal către acești furnizori. De exemplu, livrarea coletelor, trimiterea scrisorilor sau a e-mailurilor, analiza bazei noastre de date, serviciile IT, reclamele, procesarea plăților și serviciile pentru clienți. Acești furnizori de servicii au acces la informațiile cu caracter personal necesare pentru a-și desfășura activitățile. Totuși, ei nu pot utiliza informațiile în niciun alt scop. De asemenea, sunt obligați să gestioneze aceste informații în conformitate cu politica de confidențialitate și cu RGPD. Dacă oricare dintre acești subcontractanți sunt considerați operatori de date, în conformitate cu Articolul 28 din RGPD, am încheiat contracte corespunzătoare cu ei. Aceste părți terțe au fost selectate cu atenție. Același lucru se aplică dacă este un caz de răspundere comună. Am luat măsuri pentru a asigura un nivel suficient de protecție pentru datele cu caracter personal pe care le transmitem.

Dacă ne permiteți furnizarea unui serviciu, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi folosite numai în măsura necesară pentru efectuarea comenzii (de exemplu, pentru a procesa solicitările de informații sau pentru a comanda broșuri). Aici se include în special transferul datelor dumneavoastră către contractorii de transport, companiile de credit și alți furnizori de servicii folosiți pentru a furniza serviciul sau pentru a gestiona contractul.

Se aplică următoarele excepții: Dezvăluim conturile și informațiile cu caracter personal ale clienților când suntem obligați de lege sau când această dezvăluire este necesară în situații excepționale, pentru a ne proteja drepturile sau pentru a proteja drepturile clienților și pe cele ale terților, de exemplu, în cazul atacurilor asupra infrastructurii rețelei noastre. Acest lucru poate include schimbul de date cu companii specializate în prevenirea și reducerea la minimum a abuzurilor, fraudelor cu carduri de credit și securitate IT. În acest context, se declară în mod expres că nu va exista niciun transfer al datelor către aceste companii pentru o utilizare în scop economic care contravine prezentei Politici de protecție a datelor.

Nu va avea loc nicio altă dezvăluire, în special comercializarea către terți a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

 

12. Transmiterea datelor cu caracter personal către o țară terță

Datele sunt transmise către țările terțe cu un nivel de protecție adecvat sau pe baza garanțiilor specifice, de exemplu, obligații contractuale bazate pe așa numitele clauze standard contractuale ale Comisiei UE. Adresele IP și/sau așa-numitele „linkuri de recomandare” sau identificatori online, de exemplu, pot fi transmise în funcție de setările browserului. Modul în care pot fi combinate aceste date, de care nu suntem responsabili, poate face posibilă colectarea și procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în afara domeniului de aplicare a RGPD.

 

13. Confidențialitatea

Suntem conștienți că unele dintre datele pe care le oferiți pot fi confidențiale. Nu vom vinde, închiria, distribui sau exploata datele dumneavoastră cu caracter personal. Ca o excepție, putem transmite date furnizorilor noștri de servicii, așa cum este detaliat în prezenta Politică de confidențialitate. Vă garantăm că datele cu caracter personal vor rămâne confidențiale. Vă vom proteja datele cu caracter personal în conformitate cu politica noastră privind datele și cu toate cerințele și prevederile legale relevante.

 

14. Securitatea informațiilor

Folosim măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate, conform stadiului actual al tehnicii, pentru a proteja datele pe care ni le puneți la dispoziție împotriva manipulării, pierderii, distrugerii sau accesării accidentale sau intenționate de către persoane neautorizate. Așadar, datele dumneavoastră sunt salvate într-un mediu de operare securizat, care este inaccesibil publicului. Măsurile noastre de securitate sunt analizate periodic și îmbunătățite în mod constant pentru a fi în pas cu evoluția tehnologiei.
Dacă doriți să ne contactați prin e-mail, dorim să subliniem faptul că nu garantăm confidențialitatea informațiilor transmise în cazul e-mailurilor necriptate. Conținutul e-mailurilor necriptate poate fi văzut de către terți. Prin urmare, vă recomandăm să ne trimiteți informații confidențiale fie sub formă criptată prin formularul de contact pe site-ul nostru web, fie prin poștă.
Adresa dumneavoastră de e-mail va fi folosită exclusiv pentru a comunica cu dumneavoastră. Nu va avea loc nicio altă utilizare sau dezvăluire către terți.

 

15. Protecția datelor prin TLS sau SSL

Pentru transmiterea securizată a datelor pe Internet, folosim protocolul de criptare hibridă Transport Layer Security (TLS), cunoscut și sub numele predecesorului său, Secure Sockets Layer Software (SSL). Acest software criptează informațiile pe care ni le transmiteți. Toate informațiile privind protecția datelor sunt stocate sub formă criptată, într-o bază de date protejată.

 

Starea și modificarea prezentei politici de confidențialitate

Prezenta Politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată pe 12 februarie 2021. Ne rezervăm dreptul să modificăm prezenta Politică de confidențialitate în orice moment, în conformitate cu legile în vigoare privind confidențialitate, cu efect pe viitor. Toate modificările vor fi publicate aici.