Despre Blickle

Afacere de familie încă din 1953

Ne-am dezvoltat dintr-o întreprindere mică într-unul dintre cei mai importanți producători de roți și role din lume. Din 1953, obiectivul nostru a fost să dezvoltăm cele mai bune roți și role pentru fiecare aplicație. Depunem eforturi susținute pentru a realiza acest lucru pe baza ideilor noastre bune, a angajamentului pentru inovare și a expertizei noastre în materiale și tehnologie. Blickle combină tradiția cu un angajament pentru inovare. În calitate de companie familială, este un jucător global care nu și-a uitat rădăcinile.

Prezența globală

Blickle pune lumea în mișcare. Blickle stabilește standardul pentru servicii rapide, eficiente, cu acoperire globală. Suntem aici pentru dvs.

Made by Blickle

Producem și dezvoltăm totul de la zero. Acest lucru ne oferă control complet asupra calității și asupra termenelor de livrare. De asemenea, ne permite să reacționăm rapid și flexibil la cerințele clienților și ale pieței, folosind procese de fabricație ecologice. Cheia succesului nostru: Produs de Blickle.

Polyurethan-Gießen 

De ce Blickle?

Dacă vrei să fii lider pe piață, trebuie să devii tot mai bun. Vrem să fim cei mai buni. Pentru dumneavoastră. Pentru succesul dumneavoastră. În calitate de partener cu soluții și furnizor de servicii, dorim să vă ajutăm să aveți succes.


Kundenservice bei Blickle 

Filmul corporației Blickle

Putem reinventa roata?

Asta facem la Blickle în fiecare zi.

Evenimente și târguri

Participăm la târguri din toată lumea pentru a ne prezenta produsele și a ne întâlni cu publicul. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la unul dintre standurile noastre!
Motek
Messepiazza 1, 70629 Stuttgart
Stuttgart, Germany
Hală: 3 Stand: 3428

Noutăți de la Blickle

Blickle este mereu în mișcare, indiferent dacă este vorba despre dezvoltarea de noi produse, despre evidențierea de noi aplicații sau, pur și simplu, oferirea de informații generale. Faceți click aici pentru cele mai recente știri despre companie.
Blickle privește cu optimism spre viitor.

70 de ani, casă a mobilității

Blickle Räder+Rollen la cea de-a 70-a aniversare
Demonstrație a diferitelor mașini de testare în Centrul de experiență

Se deschide noul Blickle Experience Center

Inaugurarea oficială a noii clădiri administrative Blickle a marcat, de asemenea, deschiderea Centrului de Experiență Blickle.