Viziunea noastră

Să fim cel mai bun producător de roți și role cu care lucrați.

Cel mai bun produs

Blickle se angajează să producă roți, role și sisteme de mobilitate de calitate germană. Suntem lideri în industrie în ceea ce privește calitatea și inovarea. Produsele noastre fiabile, durabile și ușor de utilizat le oferă clienților noștri o eficiență remarcabilă și o rentabilitate a investiției lor. Toate procesele noastre de dezvoltare, fabricare și managementul calității produselor se bazează pe acest principiu. Folosim tehnologii de ultimă oră, precum și procese de îmbunătățire și optimizare continuă, cu intenția de oferi soluții de roți și role pentru toate cerințele.

Cel mai bun serviciu

Dorim să le oferim clienților noștri cele mai bun serviciu. Întreaga noastră activitate se concentrează pe nevoile clienților. Rețeaua globală de servicii a companiei Blickle stă la dispoziția clienților atât față în față, cât și în mediul virtual. Fiind o companie de familie, dorim să ne asigurăm că nu neglijăm dimensiunea umană în lumea digitală de astăzi. Echipa noastră de parteneri de contact calificați și plăcuți le oferă clienților sfaturi și asistență de încredere. La acestea se adaugă disponibilitatea remarcabilă a produselor și livrarea performantă, de unde obținem nivelul excelent al serviciilor oferite de Blickle.

Cea mai bună soluție

Dorim să găsim cea mai bună soluție pentru toate cerințele. Dezvoltăm soluții personalizate pentru clienții care nu pot găsi ceea ce caută în gama noastră standard cu peste 30.000 de roți și role. Echipa noastră extrem de motivată de ingineri experimentați și cunoscuți dezvoltă produse noi și personalizează modelele existente pentru a crea soluții potrivite pentru toate cerințele.

Cel mai bun partener

Fiind o companie globală deținută de o familie, Blickle își cunoaște responsabilitățile. Ne propunem un nivel ridicat de satisfacție a clienților și angajaților. Ne angajăm să acționăm responsabil oriunde ne-am afla, atât la sediul nostru din Rosenfeld, cât și la filialele noastre internaționale. Sustenabilitatea este extrem de importantă pentru noi, facem tot ce putem pentru a proteja mediul înconjurător și pentru a ne asigura că angajații noștri prosperă într-un mediu de lucru pozitiv și modern. Fiind o organizație modernă, ne adaptăm în funcție de circumstanțe. Corectitudinea, loialitatea, respectul și încrederea sunt în centrul tuturor interacțiunilor noastre cu clienții, furnizorii și angajații noștri. Blickle promovează parteneriatele pe termen lung cu clienții, furnizorii și angajații, punând satisfacția clienților și o perspectivă pe termen lung în centrul activității companiei.

Misiunea noastră

În parteneriat cu clienții noștri, dezvoltăm și producem soluții de roți și role de înaltă calitate, durabile, ușor de utilizat și inovatoare, care să permită oricui, oriunde în lume, să deplaseze orice tipuri de mărfuri, mașini și sisteme de transport în condiții de siguranță, eficiență și ergonomie.