Noutăţi

Actualităţi legate de Blickle!

Lider piață mondială

Compania Blickle este desemnată liderul german al pieței mondiale

09.12.2020 - În acest an, Blickle apare din nou în clasamentul liderilor pieței mondiale publicat de Universitatea St. Gallen.
Om cu apărători pentru urechi

Rulare silențioasă pentru reducerea zgomotului

02.11.2020 - Prea mult zgomot vă poate afecta sănătatea, fiind o problemă obișnuită la locul de muncă. Emisiile de zgomot excesive vă pot deteriora auzul și sistemul nervos autonom.
Sigiliu IGR

Seriei de garnituri de rulare Blickle Besthane® i se acordă diploma de calitate ergonomică

29.10.2020 - Institutul IGR pentru Sănătate și Ergonomie (IGR Institut für Gesundheit und Ergonomie e.V.) a premiat seria de garnituri Blickle Besthane® cu diploma de calitate „produs ergonomic”.
Rolă din poliuretan

Deplasați în siguranță sarcini ridicate

28.09.2020 - Indiferent dacă se află pe aeroport sau în hala de producție, platformele pentru transporturi speciale trebuie să deplaseze în mod frecvent sarcini extrem de grele.
Roți+role

G16 – noul catalog general a sosit

10.09.2020 - Cu cele 635 pagini, este imposibil să nu găsiți roata sau rola potrivită pentru orice aplicație.
Sistem de sortare

Componentele mici care pun lucrurile mari în mișcare

26.02.2020 - Sistemele de sortare și de benzi transportoare din centrele de logistică și aeroporturi trebuie să îndeplinească cerințe exigente.
Turnare poliuretan

Blickle se angajează sa ofere produse din poliuretan

26.02.2020 - Folosirea bandajelor de rulare din poliuretan pentru roți și role este o alegere din ce în ce mai populară.

Companie neutră din punct de vedere climatic

Blickle este recunoscută ca o companie neutră din punct de vedere climatic

12.10.2021 - Blickle și-a demonstrat angajamentul privind protejarea mediului și a devenit o companie neutră din punct de vedere climatic. Pentru reducerea și compensarea emisiilor sale de gaze cu efect de seră, producătorul de roți și role a fost recunoscut ca fiind „o companie neutră din punct de vedere climatic”.

Reinhold Blickle

Blickle Sondaj de satisfacție a clienților 2022

24.08.2022 - "Măsurăm succesul muncii noastre prin satisfacția clienților noștri. Clienții mulțumiți sunt esenţiali și o motivație constantă pentru noi, la Blickle", subliniază Reinhold Blickle, Managing Partner al Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG.
Noul site web Blickle

Site-ul web Blickle relansat, cu un nou aspect 

Magazin nou. Motor nou de căutare produse. Design nou.

Blickle - Clădire nouă

Blickle investește pentru viitor

30.06.2022 - Proiectele de construcție pentru noua unitate de producție de poliuretan și clădirea administrativă sunt în grafic.

Rolf Hölle

Safety first

12.05.2022 - Interviu în revista „we innovate” · Rolf Hölle, șeful departamentului de dezvoltare și proiectare al Blickle

 Noua revistă de intralogistică de la Blickle

Noua revistă de intralogistică

22.05.2022 - noi cunoaștem intralogistica! Deși procesele logistice sunt tot mai complexe, datorită digitalizării și utilizării roboților la scară tot mai largă, roțile și rolele încă se află adesea în centrul intralogisticii.

Blickle privește cu optimism spre viitor.

70 de ani, casă a mobilității

18.04.2023 - Blickle Räder+Rollen la cea de-a 70-a aniversare
Protecția piciorului Blickle

Accent pe siguranță

12.04.2023 - Un mediu de lucru sigur și sănătos este un principiu și un drept fundamental la locul de muncă. Cu produsele sale, Blickle contribuie în mod semnificativ la creșterea siguranței la locul de muncă.
În culise

Din culise

15.03.2023 - Roțile și rolele utilizate în sistemele de benzi transportoare trebuie să îndeplinească un set complex și variat de cerințe.

Noua revistă privind tehnologia benzilor transportoare

27.02.2023 - Cunoaștem tehnologia benzilor transportoare! Clienții noștri au standarde din ce în ce mai exigente pentru roțile și rolele utilizate în tehnologia benzilor transportoare.
Bilant anual Blickle 2022

Bilanț anual 2022

La începutul anului 2022, probabil că toată lumea a sperat că, după anii extraordinari ai coronavirusului, se va reveni la o mai mare normalitate și vor apărea condiții economice mai stabile.

  • 2020
  • 2021
  • 2022
  • 2023