Noutăţi

Actualităţi legate de Blickle!

Lider piață mondială

Compania Blickle este desemnată liderul german al pieței mondiale

09.12.2020 - În acest an, Blickle apare din nou în clasamentul liderilor pieței mondiale publicat de Universitatea St. Gallen.
Om cu apărători pentru urechi

Rulare silențioasă pentru reducerea zgomotului

02.11.2020 - Prea mult zgomot vă poate afecta sănătatea, fiind o problemă obișnuită la locul de muncă. Emisiile de zgomot excesive vă pot deteriora auzul și sistemul nervos autonom.
Sigiliu IGR

Seriei de garnituri de rulare Blickle Besthane® i se acordă diploma de calitate ergonomică

29.10.2020 - Institutul IGR pentru Sănătate și Ergonomie (IGR Institut für Gesundheit und Ergonomie e.V.) a premiat seria de garnituri Blickle Besthane® cu diploma de calitate „produs ergonomic”.
Rolă din poliuretan

Deplasați în siguranță sarcini ridicate

28.09.2020 - Indiferent dacă se află pe aeroport sau în hala de producție, platformele pentru transporturi speciale trebuie să deplaseze în mod frecvent sarcini extrem de grele.
Roți+role

G16 – noul catalog general a sosit

10.09.2020 - Cu cele 635 pagini, este imposibil să nu găsiți roata sau rola potrivită pentru orice aplicație.
Sistem de sortare

Componentele mici care pun lucrurile mari în mișcare

26.02.2020 - Sistemele de sortare și de benzi transportoare din centrele de logistică și aeroporturi trebuie să îndeplinească cerințe exigente.
Turnare poliuretan

Blickle se angajează sa ofere produse din poliuretan

26.02.2020 - Folosirea bandajelor de rulare din poliuretan pentru roți și role este o alegere din ce în ce mai populară.

Companie neutră din punct de vedere climatic

Blickle este recunoscută ca o companie neutră din punct de vedere climatic

12.10.2021 - Blickle și-a demonstrat angajamentul privind protejarea mediului și a devenit o companie neutră din punct de vedere climatic. Pentru reducerea și compensarea emisiilor sale de gaze cu efect de seră, producătorul de roți și role a fost recunoscut ca fiind „o companie neutră din punct de vedere climatic”.

Reinhold Blickle

Blickle Sondaj de satisfacție a clienților 2022

24.08.2022 - "Măsurăm succesul muncii noastre prin satisfacția clienților noștri. Clienții mulțumiți sunt esenţiali și o motivație constantă pentru noi, la Blickle", subliniază Reinhold Blickle, Managing Partner al Blickle Räder+Rollen GmbH u. Co. KG.
Noul site web Blickle

Site-ul web Blickle relansat, cu un nou aspect 

Magazin nou. Motor nou de căutare produse. Design nou.

Blickle - Clădire nouă

Blickle investește pentru viitor

30.06.2022 - Proiectele de construcție pentru noua unitate de producție de poliuretan și clădirea administrativă sunt în grafic.

Rolf Hölle

Safety first

12.05.2022 - Interviu în revista „we innovate” · Rolf Hölle, șeful departamentului de dezvoltare și proiectare al Blickle

 Noua revistă de intralogistică de la Blickle

Noua revistă de intralogistică

22.05.2022 - noi cunoaștem intralogistica! Deși procesele logistice sunt tot mai complexe, datorită digitalizării și utilizării roboților la scară tot mai largă, roțile și rolele încă se află adesea în centrul intralogisticii.

  • 2020
  • 2021
  • 2022