Blickle Japonia

Noua noastră filială din Osaka 

În ultimii 28 de ani, Nikkai KMO Co., Ltd. a reprezentat cu succes marca Blickle în Japonia cu mare angajament și dedicare. În urma unor discuții, s-a decis în comun să separăm acum afacerea cu roți și role a Nikkai într-o nouă companie de distribuție. Prin urmare, avem plăcerea să vă prezentăm Blickle Japan Wheels and Casters Corp. Ltd., cu sediul central în Osaka.

Această decizie strategică nu va aduce nicio schimbare de personal pentru clienții noștri Blickle. Domnul Okamoto, director general la Nikkai, va continua să se ocupe de toate cererile și solicitările cu aceeași atenție, dar acum în noul său rol de director general al noii companii de roți și role Blickle din Osaka.

Prin acest pas, ne extindem prezența globală la 21 de companii de distribuție Blickle în Europa, America de Nord, Australia și Asia. Prin acest nou aranjament, clienții noștri valoroși din Japonia vor beneficia de termene de livrare și mai scurte, continuând în același timp să beneficieze de expertiza tehnică a Blickle, liderul mondial în industria roților și rolelor.