G16 – noul catalog general a sosit

635 de pagini cu roți și role pentru toate aplicațiile

Cu cele 635 pagini, este imposibil să nu găsiți roata sau rola potrivită pentru orice aplicație. Cu cele 17 serii noi de roți și cele 74 de serii noi de role, cel mai recent catalog conține din nou mult mai multe produse decât versiunea anterioară. Catalogul G16 conține informații despre 30.000 în 635 de pagini. Seriile POTHS, ALB și POBS au fost adăugate la gama standard, în afară de produse noi, cum ar fi rola din material sintetic FLOW sau roțile cu bandaj de rulare din poliuretan Vulkollan®. Gama extinsă de role de ridicarea fost, de asemenea, adăugată în noul catalog.

Noul catalog Blickle conține un capitol separat pentru roțile antistatice și conductive electric, pentru a reflecta popularitatea din ce în ce mai mare a acestora în ultimii ani. În plus, am adăugat o nouă rolă pentru sarcini mari: Rola pentru sarcini mari LSD-GSPO 500 PR are o capacitate portantă excepțional de ridicată, de 30.000 de kilograme.
Vă preocupă siguranța la unitatea de producție? În acest caz, avem inovații utile pentru dumneavoastră. Protecția pentru picior FS a fost adăugată în gama standard pentru o varietate de serii de suporturi.

Noul catalog dedică un spațiu mult mai mare capitolului de soluții speciale față de versiunea anterioară. Noul capitol extins oferă o prezentare generală cuprinzătoare a soluțiilor noastre special populare, a sistemelor de frânare și a seturilor de roți. De asemenea, prezintă sistemele de acționare electrice modulare din seria ErgoMove. Dacă ergonomia și sănătatea angajaților sunt importante pentru dumneavoastră, vă recomandăm să aruncați o privire peste aceste pagini.

Dacă nu puteți găsi în gama standard ceea ce căutați, proiectanții noștri vor fi bucuroși să colaboreze cu dumneavoastră pentru a crea o soluție personalizată. Informații despre unele versiuni speciale pe care le-am dezvoltat pentru clienți pot fi găsite aici. De asemenea, puteți folosi formular de contact pentru a ne comunica cerințele dumneavoastră.