Mobilitate revoluționară pentru sistemele de profile din aluminiu

Noile role de profil din aluminiu de la Blickle sunt flexibile, versatile și ușor de utilizat

Sistemele de profile din aluminiu au devenit indispensabile în construcția modernă de mașini, instalații și echipamente. Blickle a dezvoltat acum role pentru profile din aluminiu care duc aceste sisteme la un nou nivel în ceea ce privește mobilitatea. Noua gamă de role de profil din aluminiu de la Blickle stabilește un standard în ceea ce privește flexibilitatea, versatilitatea și ușurința de utilizare.

Inginerii Blickle au dezvoltat o gamă standard cuprinzătoare de role pentru profile din aluminiu care acoperă o gamă aproape infinită de aplicații. În centrul acestei dezvoltări se află două plăci de montare special concepute care asigură o adaptabilitate aproape universală la orice profil. Acest design inovator întruchipează esența simplității și funcționalității. Gama standard include diverse roți industriale, cum ar fi roți fixe sau roți pivotante cu sau fără frâne.

În plus, Blickle prezintă soluții pentru mediile în care trebuie evitată încărcarea electrostatică. Rotilele din profil de aluminiu cu conductivitate electrică nu numai că garantează o siguranță maximă în timpul transportului, dar stabilesc și noi standarde în ceea ce privește fiabilitatea.