Role cu suport fix Blickle pentru fiecare aplicație

Rolă cu suport fix potrivită pentru fiecare aplicație

Blickle are o gamă largă de produse de role cu suport fix, cu peste 30 de serii de suporturi cu suport fix și peste 80 de serii diferite de roți într-o varietate de dimensiuni, materiale și clase de capacități portante în gama standard. O rolă cu suport fix este formată, în general, dintr-un suport cu suport fix rigid și o roată. Caracteristica definitorie a unui suport fix este că nu poate fi pivotată. Combinarea acestora cu două role pivotante permite cărucioarelor să ocolească colțurile, păstrând în același timp precizia când merg drept înainte, datorită rolelor cu suport fix.

Gama extinsă de produse Blickle conține role cu suport fix din tablă de oțel, oțel inoxidabil și materiale din plastic cu o capacitatea portantă de până la 30.000 kg.

Căutați un anumit produs? Utilizați motorul nostru de căutare a produselor! Puteți utiliza o varietate de filtre pentru a găsi rola cu suport fix de care aveți nevoie.

Rolă cu suport fix acționată electric pentru ergonomie îmbunătățită

Linia de produse de la Blickle ErgoMove este o gamă de sisteme de acționare electrică care permite utilizatorilor să deplaseze mai ușor încărcături de până la 4.000 kg cu un efort minim. Efortul fizic al operatorului este semnificativ redus în timpul transportului intern de materiale. Linia ErgoMove este prevăzută cu role cu suport fix care oferă tracțiunea necesară în combinație cu acționarea electrică. De asemenea, aceasta este prevăzută cu o frână „om mort” pentru a garanta o oprire sigură.

Produs de Blickle

A fi lider de piață reprezintă o provocare cu care ne confruntăm zilnic. Modul Blickle: Fabricăm toate produsele noastre intern și aceasta se reflectă în calitatea superioară a acestora. Toate uneltele, procesele de inginerie mecanică și prelucrarea oțelului sunt realizate intern. Fabricăm suporturi cu suport fix din tablă de oțel, oțel inoxidabil și plastic la sediul nostru din Rosenfeld. Roțile noastre sunt fabricate și instalate la fața locului folosind sistemul nostru complet automatizat.

Aveți întrebări fără răspuns? Partenerul dumneavoastră personal de contact va fi încântat să vă ajute să selectați produsul potrivit!