Role cu suport pivotant pentru sarcini mari de la Blickle

Mai mult și mai bine, atât pentru capacitatea portantă, cât și pentru viteză  

Există o gamă largă de versiuni si pentru rolele cu suport pivotant folosite pentru aplicațiile cu sarcini mari. Capacitatea portantă a rolelor cu suport pivotant pentru sarcină mare este de până la 30.000 kg, iar diametrul roții este de până la 500 mm, cu o înălțime de montare maximă de 675 mm. La cererea clientului, Blickle poate produce și soluții speciale personalizate pentru aplicații în întreaga lume. Puteți găsi o mică selecție de soluții speciale care au fost implementate deja în secțiunea Povești de succes.

În afara aplicațiilor care implică sarcini mari, rolele cu suport pivotant pentru sarcini mari sunt folosite și la viteze mari, de până la 25 km/h. Comparativ cu roțile rolele cu suport pivotant din segmentul pentru sarcini ușoare sau pentru tehnologia de transport, acestea sunt fabricate cu o rezistență specială, pentru a se putea deplasa sub sarcini extrem de mari. Rolele cu suport pivotant cu două roți, așa-numitele role duble, sunt folosite, de asemenea, în acest domeniu. Domeniile de aplicare tipice includ camioanele industriale, sistemele de asamblare și de transport sau instalațiile interioare și exterioare de diverse tipuri.

Toate roțile și rolele pentru sarcini mari de la Blickle sunt testate în conformitate cu condițiile de testare din regulamentul DIN corespunzător – la 4 km/h, conform DIN EN 12532, sau la viteze mai ridicate, conform DIN EN 12533.

Roți pivotante pentru sarcini grele: Roata pivotantă pentru sarcini grele potrivită pentru fiecare aplicație

Roțile orientabile pentru sarcini grele sunt potrivite pentru diferite aplicații, în funcție de banda de rulare:

Role cu suport pivotant pentru sarcini mari cu bandaj de rulare din poliuretan

De exemplu, roțile din poliuretan impresionează prin rezistența ridicată la propagarea tăierii și sfâșierii , rezistența de rulare redusă, capacitatea portantă extrem de dinamică și o foarte bună protecție a suprafeței pardoselii.

Role cu suport pivotant pentru sarcini ridicate cu bandaj de rulare din cauciuc masiv sau cauciuc masiv super-elastic

Alternativ, sunt disponibile roți pivotante de mare rezistență cu anvelope din cauciuc solid elastic sau superelastic și jantă din oțel. În comparație cu anvelopele pneumatice, această serie de roți pivotante garantează rezistența la perforare, lipsa de întreținere în condiții normale de funcționare și o bună stabilitate cu un comportament precis la direcție.

Role cu suport pivotant pentru sarcini mari din poliamidă/poliamidă turnată

Pe de altă parte, rolele pentru sarcini ridicate care pot fi direcționate, cu roți din poliamidă turnată sau poliamidă, sunt extrem de rezistente la impact și au o capacitate portantă deosebit de mare. Acestea sunt potrivite în special pentru suprafețe netede și îi încântă pe utilizatori prin rularea lină și rezistența extrem de redusă la rulare și pivotare. Cu LSSD-GSPO 500K, de exemplu, se poate atinge o capacitate portantă de 30.000 kg.

Role cu suport pivotant pentru sarcini mari din oțel masiv/fontă

Dacă este necesară o capacitate portantă ridicată, alegerea optimă o reprezintă role pentru sarcini mari cu roți din oțel masiv. Cu acestea, sarcinile de până la 15.000 kg pe rolă nu reprezintă o problemă. Dacă doriți în schimb role cu suport pivotant pentru folosire la temperaturi ridicate, Blickle oferă versiuni cu roți din fontă cenușie pentru aplicații pentru sarcini mari. Acestea pot fi folosite la temperaturi ale mediului ambiant de până la 270 °C.

Role cu suport pivotant pentru sarcini mari cu arc

Rotilele noastre pivotante pentru sarcini grele sunt soluția ideală pentru transportul încărcăturilor grele în diverse medii industriale. Datorită construcției lor robuste și proprietăților elastice, acestea permit o direcționare precisă și fără efort, chiar și în condiții extreme. Roțile noastre pivotante pentru sarcini grele sunt special concepute pentru a gestiona sarcini mari și oferă o manevrabilitate fiabilă pe diverse suprafețe.

Role compacte

Pentru a încheia lista, trebuie să menționăm și mini rolele pentru sarcini mari . Deși capacitatea portantă nu se compară cu cea a seriilor de roți menționate anterior, capacitatea portantă de până la 350 kg este totuși impresionantă pentru un diametru al roții între 35 și 65 mm și o înălțime totală între 52 și 90 mm. Rolele compacte combină o înălțime de montare foarte mică cu capacitate portantă foarte ridicată. Existând și role duble cu suport pivotant, capacitatea portantă poate fi chiar dublată. Puteți găsi o prezentare generală a rolelor compacte în catalogul nostru online.

V-ați pierdut în această listă de role cu suport pivotant pentru sarcini mari? Atunci probabil motorul de căutare a produselor Blickle vă poate ajuta în căutarea dumneavoastră. Acesta vă permite să filtrați proprietățile specifice ale produsului, reducând astfel selecția la numai câteva produse relevante. Alternativ, consultantul dumneavoastră personal va fi bucuros să vă ajute la selectarea produsului în cadrul unui apel telefonic.