Role industriale de la Blickle

Firma Blickle Räder+Rollen din Rosenfeld, Suabia, este specialistul pentru rolele industriale cu o gamă vastă de role pivotante şi roţi cu suport fix.  Programul standard include peste 30.000 roţi şi role diferite, într-un domeniu de capacitate portantă de la 20 kg până la 50.000 kg pentru cele mai diverse aplicaţii în aproape toate branşele.  Pe lângă role pentru aparate, aparate de transport şi role pentru sarcini mari Blickle produce şi role industriale speciale din material plastic şi oţel inox. În funcţie de aplicaţie rolele sunt disponibile cu diferite sisteme de fixare, cum ar fi placa de prindere, orificiu pentru bulon, ştift filetat, ştift de introducere sau fus de introducere.

Toate rolele industriale de la Blickle sunt produse conform celor mai ridicate standarde de calitate, în Germania. Pe lângă execuţiile standard, producătorul de roţi şi role poate să vă furnizeze şi role industriale conform cerinţelor clientului, ca modele speciale.

O prezentare generală despre rolele industriale disponibile veţi găsi în programul de livrare Blickle. Alternativ puteţi găsi comod rolele şi roţile potrivite prin configuratorul de produse.