Site-ul web Blickle relansat, cu un nou aspect

Noul site web. Motor nou de căutare produse. Design nou.

În afară de noul aspect și stil, site-ul web Blickle este acum mai ușor de folosit decât înainte Orice ați căuta, este imposibil să nu găsiți pe site-ul web. Puteți folosi gama de produse, funcția de căutare îmbunătățită sau noul motor de căutare produse optimizat pentru a găsi produsul potrivit rapid și simplu.

Noul motor de căutare produse oferă trei puncte de pornire pentru găsirea produselor de care aveți nevoie: după tipul produsului, după seria produsului sau după condițiile de folosire. Apoi, puteți folosi filtrele din partea stângă și un calculator al capacității portante, pentru a rafina selecția.

Capitolul reproiectat privind seriile de roți și role (denumit anterior gama de produse) oferă informații și descrieri detaliate ale diferitelor capitole ale catalogului, precum și seriile pe care le acoperă. Produsele de bază sunt enumerate într-un tabel împărțit după tipul de produs și tipul de fixare. Puteți folosi tabelul pentru a naviga direct către roțile și rolele care vă interesează. Începeți de aici dacă doriți o prezentare generală a varietății mari de produse pe care Blickle vi le pune la dispoziție.

Site-ul web Blickle se concentrează acum mai mult ca înainte pe diferitele aplicații. Oferim exemple specifice și explicații detaliate pentru a evidenția diversele scenarii în care sunt folosite roțile și rolele. Poveștile de succes oferă exemple din lumea reală ale modului în care companiile folosesc roțile și rolele de la Blickle.

Noul site web are acum un ghid detaliat. Ghidul nu mai este acum disponibil în format PDF, ci a fost complet integrat în site-ul web. Suntem siguri că acest ghid de referință vă va ajuta să vă orientați în lumea roților și a rolelor!

Fișierele CAD sunt disponibile pe paginile produselor, dar acum pot fi descărcate și folosind serviciul centrat de descărcare CAD. Această funcție nouă oferă fișiere CAD pentru toate produsele, pe care le puteți descărca în cinci formate, rapid și gratuit. Dacă nu v-ați înregistrat încă, o puteți face aici.

Toate funcțiile noi ale site-ului web sunt disponibile și pe smartphone sau tabletă, astfel încât să nu ratați nimic dacă sunteți mobil.

Noul site web folosește cea mai recentă tehnologie și satisface cerințe stricte de performanță și securitate. Nimic nu vă mai oprește acum să navigați rapid și sigur pe site-ul-web Blickle.