Role cu sarcini mari Blickle pentru fiecare aplicație

Efectuează deplasarea ușoare a sarcinilor ridicate

Rolele pentru sarcini mari de la Blickle sunt fabricate în Germania și sunt cunoscute pentru calitatea lor remarcabilă și proprietățile robuste. Sunt utilizate într-o varietate mare de domenii în toată lumea, în special pentru intralogistică și aplicații pentru utilaje și ingineria sistemelor. Blickle este un expert la proiectarea rolelor pentru sarcini mari cu modele robuste și utilizează întotdeauna componente de calitate superioară. Aceștia sunt factorii care ridică gama vastă standard de la Blickle peste competitori. De la roți pentru sarcini mari din poliamidă sau anvelope din cauciuc masiv elastic, oțel sau bandaje din poliuretan, roțile utilizate la rolele pentru sarcini mari Blickle au un diametru de până la 1000 mm și pot manevra încărcături de până la 50.000 kg. Tabelul de mai jos oferă o imagine generală a rolelor pentru sarcini mari de la Blickle și a diferitelor tipuri de roți pe care le utilizează:

Siguranța în primul rând 

Rolele pentru sarcini mari nu sunt utilizate doar pentru a deplasa sarcini mari cu ușurință. Când sunt utilizate cu un sistem de frânare corespunzător, oferă și un nivel extrem de ridicat de stabilitate pentru întreaga configurație. Următoarele sisteme de frânare sunt potrivite aplicațiilor pentru sarcini mari:

  • Sisteme de frânare pentru blocarea roții în față (stop-top, Radstop)
  • Sisteme de frânare pentru blocarea roții în spate (stop-fix, Radstop acționat manual)
  • Sisteme de frânare staționare (ideal-stop, central-stop)

V-ați pierdut în această listă de role pivotante pentru sarcini mari? Atunci probabil motorul de căutare a produselor Blickle vă poate ajuta în căutarea dumneavoastră. Acesta vă permite să filtrați proprietățile specifice ale produsului, reducând astfel selecția la numai câteva produse relevante.

Soluții speciale adaptate nevoilor dumneavoastră

Dorim să furnizăm roata sau rola perfectă pentru a îndeplini orice cerință. Ne vom baza pe experiența și expertiza noastră pentru a dezvolta rola pentru sarcini mari adaptată în parteneriat cu dumneavoastră. Dumneavoastră ne comunicați cerințele, iar noi le transpunem în practică. Ne ocupăm de fiecare etapă a procesului: – de la primele desene de proiectare până la calcule și fabricația în sine. Sistemele de management, producția și echipamentele de testare automatizate, cu mijloace de ultimă oră de la Blickle, precum și verificările primului articol până la ultimul articol, precum și verificările pe parcurs efectuate de muncitorii din producție garantează un nivel înalt al calității și al fiabilității procesului „Fabricat în Germania”.

Căutați rolele perfecte pentru sarcini mari care să îndeplinească nevoile dumneavoastră? Luați legătura cu partenerul dumneavoastră de contact.

Doriți mai multe informații despre versiunile speciale pe care le-am dezvoltat pentru clienți? Atunci aruncați o privire asupra poveștilor de succes.