Role pivotante Blickle pentru fiecare aplicație

Rolă pivotantă potrivită pentru fiecare aplicație

Rolele pivotante simplifică manevrarea utilajelor, echipamentelor și cărucioarelor. Aceste role pot fi pivotate în jurul axei lor verticale. Sunt complementare cu rolele cu suport fix, care se pot deplasa doar într-o direcție liniară. O rolă pivotantă este formată dintr-o suport pivotant și o roată. Suportul este disponibil într-o varietate de dimensiuni și materiale, de la materiale plastice la tablă de oțel și oțel inoxidabil. Cu peste 60 de serii de suporturi pivotante și peste 80 de serii de roți standard, Blickle are rola pivotantă perfectă pentru fiecare aplicație.

Căutați un anumit produs? Utilizați motorul nostru de căutare a produselor! Puteți utiliza o varietate de filtre pentru a găsi rola pivotantă de care aveți nevoie.

Diferite versiuni disponibile

Montarea unei role pivotante la un cărucior pentru a simplifica manevrarea, chiar pe loc. Cu toate acestea, acest nivel de manevrabilitate nu este mereu cea mai bună alegere pentru aplicațiile care implică deplasarea lineară pentru distanțe mari, pentru că reduce precizia și devine mai dificil ca utilizatorii să deplaseze căruciorul liniar. Din acest motiv, cele mai multe cărucioare sunt echipate și cu role cu suport fix. Un blocator de direcție poate fi montat pe un suport pivotant pentru a combina trăsăturile unei role pivotante cu cea a unei role cu suport fix. Acest lucru va opri rotirea coroanei rotative și va converti rola pivotantă într-o rolă cu suport fix. Eliberarea blocatorului de direcție face posibilă rotirea rolei pivotante din nou. Alte versiuni, cum ar fi sisteme de frânare „stop-top”, „ideal-stop” sau „stop-fix”, blochează atât roata, cât și coroana rotativă. Aceasta poate fi executată folosind sistemul de frânare „central-stop”. Alt avantaj al acestui sistem este că poate bloca mai multe role în același timp. Face imposibilă deplasarea căruciorului.

Pentru a ajuta diferite tipuri de aplicații, rolele pivotante Blickle sunt disponibile cu diferite accesorii de fixare, care includ placa de prindere, orificii pentru șurub, pini conectori, bolțuri filetate sau știfturi de introducere.

Role pivotante, fabricate în Germania

Role pivotante Blickle oferă calitate remarcabilă. De la scule, procesele de inginerie mecanică și etapele de prelucrare a oțelului la asamblare. Fabricăm rola pivotantă de la zero. Același lucru este valabil pentru roțile pe care le utilizăm la suportul pivotant. Utilizăm echipamente de testare automate de ultimă generație. În plus, primul și ultimul articol sunt mereu inspectate în permanență, în afara verificărilor pe parcurs efectuate de către muncitorii din producție pentru a garanta un nivel ridicat de calitate.

Aveți întrebări fără răspuns? Partenerul dumneavoastră personal de contact va fi încântat să vă ajute să selectați produsul potrivit!